Senaste Inlägg

mysss ;)

Bar av till Hallsberg idag eller förut rättare sagt, åkte till sofie och lämna lite kläder åt henne, och sedan kom sara och tobbe=)  Och emma pemma var ju redan där, så det var kul att få träffa er ;)
Sedan bar det av till P och sedan hemåt :)  ikväll så har jag bastat, badat bubbel pool och solat solaruim (A)  jag älskar källaren ;) ni ska få se bilder på det =)



  Rummet där bubbelpoolen står, jag är så hiiiiimla nöjd, och så finns det
ett kylskåp till alla öl ;)



Yttligare en till bild i samma rum som bubbelpoolen, och jag hamna med
på bilden ;)



Här är rummet in till bastun, finns en lagom stor dusch stolar och så;)


Och så det bästa, sooooooolariumet, grymt bra jag är såååå nöjd!!



Erkänn ni är lite avensjuka va??? ;) hhaha

puuuuh

Puuuuuh vilken kväll det här har varit, kom hem ifrån stan runt sju tiden, inhandla doftljus från ikea, luktaaaar jätte gott :)  Sedan blev det städa och rensa min garderob, och det hatar ja verkligen och göra.. Menmen det kommer ju till bra använing. Barn som inte har det bra ställt vill säga, har "slängt" iväg 45st klädesplagg snacka om att jag har vart generös flicka ikväll (A)  menmen nu är klockan mycket, väntar bara på att min tvätt ska bli klar så jag kan få gå och sova, nattinatti!!!

stödcenter

Hallådär alla bloggläsare  ;) 

Fan dagen har redan börjat med att jag har försovit mig, klockan är nu 11,15 och min buss går till stan 12,07  kommer aldrig hinna med den.. Ska ju till Stödcenter idag och gagga lite med marie. Men jag får helt enkelt ta och boka en ny tid,P  Blir nog att åka till P sen och sola och basta kanske och om inte lite bubbelpool på allt? ;)  haha nee men det blir ikväll de..

Eftersom det inte blir något möte med marie idag så har ja inte ett skit o göra, någon som vill ses??? =)
 
    

jobbigt!!

Haha shiiit igår var det kämpigt att kliva upp runt halv tio tiden när man hade gått o lagt sig runt tre tiden :/  MEn det funka iallafall, dagen bestod av att göra sig iordning,åka till sofie, träffa P  och slutade med att vi gick o  käka, muuuums.. Sen effteeer en lång kväll körde P hem mig till min efterlängtande säng, =) 

uppdatering för helgen

Fredag: Va i skolan till två, strulig förmiddag kan jag säga.. Blev sedan hem o packa och sen skynda sig till tåget, som då gick till Motala ;) Var med ida och becka och deras familj hela fredagkvällen, skoojigt:) 

Lördag: ÅKte iväg till Helén en sväng och kollade hur hon hade det och så.. Var kul att träffa henne eftersom ja inte sett henne på 4år snart =)  Sen blev det av till jennifer och tala lite och så, kul kul :) Sedan kom sweety och hämta upp mig=) Blev hem till honom och sova över där.. Det kändes som jag svävade när jag va med honom, jag kopplade bort allt annat jag hade i huvudet och tänkte bara på honom, du fick mig verkligen att slappna av.. Var verkligen en underbar kväll med dig, kollade på solsidan (som ja aldrig sett förut) och det va roligt, ;P  sen fick man sig en grogg/drink eller vad man ska kalla det=) Sedan blev det mys och massa prat om livet och så typ. Fick en känsla men vet inte hur jag ska besrkiva den, om den är positiv eller negativ. Men jag vill göra om den kvällen många gånger=)

Söndag: Vaknade upp breve en underbar sak;)  blev lite mys på morgonkvisten sådär, sedan körde sweety mig till Jennifer och där fick ja säga hejdå till sweety eftersom ja skulle hem, det kändes inte kul alls o lämna honom:(  Menmen, gick in till Jennifer ett tag, skulle ringa sj och kolla när tågen gick hem till Örebro eftersom det har vart klass 2 varning i helgen. Men tror ni jag fick tag på dom? NEJ fick jag inte. Jennifer släppte av mig på stationen i motala. Stog att det skulle gå ett tåg 13,27 men tror ni det gick? nej de va inställt, och nästa gick 14,10 gick det? nej inställt. Sen ropa dom upp i högtalren att dom har ersatt tågen med buss. Tror ni bussnarna kom? NEJ dom var så fulla så åkte bara förbi motala station. Men till slut när klockan va runt fyra, halv fem så kom det en buss som hade platser kvar till Örebro, tack o lov, men de va grymt kallt på bussen:(  Så va hemma runt halv sju typ, sköööönt..  Så jag spenderade nästan 5 TIMMAR i en väntsal, inge kul...

Vilken rolig helg jag verkar haft va? =)

äääntligen

Vaaad alla klagar på att jag tycker att tjejer ska ha stora bröst? :S  det är ju vad jag tycker och tänker, såå käft! Och så skiter jag fullständigt i om du tycker det är fjortisstile och ha stora tuttar....
Men men jag bryr mig inte, är nu iallafall på väg till Motala, äntligen säger jag bara fan vad skönt det ska bli och komma ifrån ÖREBRO!!  Sitter på tåget nu iallafall så jag är väl framme i motala runt sex halv sju tiden..

kaos

vilken dag det har varit, vart kaos hela dagen i skolan, men eftermiddagen gick bättre eftersom jag får stöd och hjälp av er, tack så jättemycket =) 
Åkte hem runt halv fyra och nu är jag äntligen hemma:D skööööönt har nyss ätit och det va riktigt mumsigt, ne nu blire duschen ;)

usch för plugg

Satan vad jag hatar att plugga, det är verkligen skit tråkigt :O  Men nu är jag äntligen klar med en uppgift, och har yttligare två uppgifter till och sedan ska jag plugga till ett prov:O   Ajajaj säger jag bara mitt huvud håller på o sprängas =(  Menmen

Förhör!

Var på förhör idag, satt på polisstationen från klockan nio till klockan elva, snacka om att det va jobbigt. Så håll er lugna ni där ute gör inge dumt då kanske ni blir anmälda och kommer till förhör, grymt jobbigt säger jag bara:O Menmen drog iallafall till skolan efter det och pratade lite skit med dom andra;) Sedan blev det hem och ta det lugnt, ska snart hoppa in i duschen och efter det blire o göra manikyr eller hur de stavas, xD

    

sovdax!!

En tjej påstod att jag vek ut mig för att jag visade er mina tuttar med bh att dom var olika stora? då skulle alla vika ut sig som går på stranden? precis samma sak, TÖNT!!  Men men jag  bryr mig inte om vad hon tycker =)
Nu är det tänkt att lägga sig o sova ska upp tidigt imorgon till Polisen :/  Får hoppas det går bra!  Nattinatti

bröööst

  

Det ska vara stora tuttar! Jag tycker synd om dom som är runt 17-19år och bara har A-kupa. Skulle jag ha A-kupa nu så skulle jag skämmas över att jag har så små, man kan ju kanppt ha några linnen tröjor utan att det ser konstigt ut?! Jag är glad att jag fått stora tuttar, Jag har nu D-kupa och funderar starkt på att göra dom större ;) Funderar på att kanske skaffa F-kupa? vad tycker ni kära bloggläsare? ;) Ni som har små tuttar opereraaa er, lovar att det kommer bli grymt snyggare, kolla på kisse ex det blev skitsnyggt på henne!

* Stolt *

jahopp nu har man precis kommit hem ifrån Henrik och Mia. Satan i gatan vad kläder jag hade hos dom, typ 4st par jeans och 10st tröjor eller något :) Och när jag testade mina favvo jeans såg jag att jag hade en fin rumpa, jag är verkligen nöjd med min rumpa *stolt* Och sen såg man ju saker man inte ville se som mina höfter, shiit aldrig haft så här stora höfter förut, mrn nu ska dom bort, börjar på xtravaganza på torsdag ;) Ne nu blir det sova snart, är jätte trött, hörs imorgon
Ha det ! 


   

   

Individuellt val!

Nu har jag äntligen bestämmt mina Individuella val, shiiit vad svart det var eftersom man skulle välja sex st val av 30st. Men det blev dom här iallafall:

1, teckenspråk 100p
2, Digitalt skapande 100p
3, Digital mediedesign 50p
4, Turism 50p
5, Psykologi A 50p
6, Matlagning 50p

Shiiit sägerjag bara dom här valen var grymt svåra att välja ut! Sen så har jag valt inriktning också, det stod mellan Inriktning Fritid ( 100p Fritidens betydelse & 200p Fritidsverksamhet) och sen inriktning Padegogisk och social verksamhet (200p Förskola, skola, fritidshem & 100p Psykosocialt arbete).
Jag har då valt inriktning Pedagogisk och social verksamhet eftersom det gäller små barn mellan 0-5år. Och för att jag inte valde inriktning Fritid var för att det handlar mest om ungdomar och palla ungdomar, jag vet ju själv hur jag är, så nej taack! Nu vet ni lite vad jag hålls med i skolan ;P
Nu ska jag ner till Mia och hämta hem mina kläder som är där,

Ha det !



          

vilken dag!

Shiiiit vilken dag det här  har vart! Vaknade runt sex tiden imorse, gjorde mig iordning åt lite frukost (ovanligt) och började promenixa till bussen. Sen när jag väl ska kliva på bussen, så hittar jag inte mitt busskort, det är helt borta, så fick knalla hem igen, och jag hittar inte mitt busskort det är helt borta.. Vad ska jag göra? :O

Blev en dag till att söka jobb, jag har sökt jobb hela jävla dagen, alla tänker säkert men det är inte så jobbigt. Men det är GRYMT jobbigt. Jag har ringt runt till över 30 olika företag idag och mejlat cv  och så vidare. Gått rätt bra faktiskt. Har skickat iväg 7st ansökningar, hoppas jag får svar på något..

Och nu sitter jag och väntar på att mammsen o pappsen ska komma hem från affären, är grymt hungrig för att ja inte ätit något idag. Senare blir det laga god mat, men vet inte vad än. Något mummsigt blire iallafall.

Haa det !

alla hjärtans dag !

Idag är det alla hjärtans dag och jag har verkligen inte gjort ett skit idag, och det känns helt jävla värdelöst!!
Fick iallafall hjärtformade våfflor av min kära mor, mummsigt var det=)
Och nu sitter man och kollar på sex and the cite, för bra säger jag bara..
Blir duschen efter sex and the city sen bara ta det lugnt som jag redan gjort hela dagen. men jag får väl ta o laga någon god kvällsmat :)  Bloggar mer sen kära läsare, 

haa det !

härlig lördagkväll

Sov bort nästan hela lördagen, men sedan bar det av att göra sig iordning sen kom jonas och hämta upp mig=) sen hämtade vi hans kompanjoner, (en annan del av åby) haha sed blev det dra runt på stan ett tag sen blev det av på fest i Edsberg mitt ute i skogen hos Daniel Bodin. Va grymt mycket folk där, och massa man kände igen så kul var det allt.. Kom hem runt fyra tiden, då kan man säga att jag var grymt trött fast jag sovit hela dagen. Men men jag fick en kul kväll med grabbarna =) Tänkte lägga upp några bilder som togs också..  Det var allt ifrån lördagen!

     
                                           Skål på er ;)

     
                      haha bra att någon är positiv iallafall ;P

      
                                 Trötta pojkar!



haaa det !

världens bästa mamma!

Ibland är min mamma verkligen den bästa som finns. Vaknade upp i soffan för ca en timma sedan av att min mamma väckte mig och sa, här får du av mig och kan ni gissa vad det var? ett par stövlar som jag har önskat mig i flera månader, och nu va det rea på dom och jag har äntligen fått dom, TACK MAMMA =)

      


har nyss käkat god mat som pappa lagade iordning, mumsigt var det =) nu blir det att sova en timma eller två är grymt trött:(  sedan till kvällen blir det ev motala eller om motalafolket kommer hit;)  Kommer bli en rolig kväll. Bloggar mer senare,

haaaa det !

Ögonbrynstips!!

Ha dom här bilderna framför dig när du ska fixa till dina ögonbryn, då lovar jag att dom kommer bli perfekta =)


  
 

Om man vill ha "tätare" ögonbryn ( nu menar jag inte avståndet
mellan ögonbrynen haha ) eller om man vill att ögonbrynen ska
växa ut snabbaree, så kan man ta olivolja & gnugga in i ögonbrynen,
men det mest effektivaste är att dela en vitlöksklyfta oh gnugga in
i ögonbrynen, de svider men det funkar;P! såå det är bara till att välja ;D

tom på idéer!

har vart sjuk i två hela dagar nu det känns inte bra alls, vill ut o få lite kul o umgås med vännerna. Men ikväll blir det iallafall o åka o dansa lite bugg i brunnsparken. Och förhoppningsvis till skolan imorgon!! ´
Sköönt att vi har börjat pratat igen efter allt bråk mellan dig o mig =)
Ne nu blire duschen sen göra sig iordning!  Bloggar mer senare ;P

ha det !

    
             Min kära mor va igång med kameran igen

lugn helg !

Jahopp det blev en vit helg denna också för mig, det är rätt skönt faktiskt om man tänker efter. Vakna upp nykter istället för bakfull, haah.
Fredagen bestog av mys med mamma och pappa, beställde god mat och kollade på let´s dance och några nya wallander filmer. Så blev väldigt lugnt för mig..

idag (lördag) så fyller min bästa bror 21 år, massa grattis till honom. Han kom förbi förut en sväng och hälsade på, grymt kul at få träffa dig eftersom vi knappt ses fast vi bara bor 2mil ifrån varandra. menmen så är det...
Till kvällen kom det lite kompisar till mor o far så det blev äta en god tacospaj som mamma gjort, muuuumms :)
Sedan kom marcus hit och vi kollade på någon skräckis som handlade om hajar, usssch för sånna djur. Men trevligt var det att han va här iallafall. Och nu sitter jag här har precis sagt hejdå till marcus.
Så snart blir det nanna kudde..

Imorgon blir det att vara barnvakt åt minna, och ska åka in till min bror som fyller idag och fira honom..
Bloggar mera imorgon när jag kommit hem,

Ha det !

       

rolig dag!

Efter skolan blev det att åka hem till Julia och plugga lite och åt fläskfilé med klyftpotatis med bearnesésås muuuums :)  Sedan skulle Julia ut och övningköra gick bra men fick lite sladd några gånger, kul kul ;P plus att Hennes mammas dörr och min bildörr gick inte och stänga men det gick att åka ändå;P NU är man äntligen tillbaka hemma hos henne igen, blir att sova här inatt, mysigt julia;)  Bloggar mera imorgon,

Ha det !

     

Tack Hanna!

Vaknade runt sex tiden imorse, gjorde mig iordning och drog sedan till skolan.. Blev först av till Rosta skolan och interljuva små baarn. Sedan till skolan en snabbis, sen åkte jag hem och Hanna kom hit trevligt trevligt, hon hade med sig sin sax och färg till sliingor från hennes salong, tack så mycket blev jätte bra =) Så nu är man på G igen och ska bli blond..
Har nyss käkat smörgåstårta och ska nu hoppa in i duschen.. Sen glo lite på tvn sen blir det bädden tidigt! bloggar mer imorgon, höpphöpp!

Ha det !

    

grääääättis!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Mammas Och Jims födelsedag, Hurra Hurra Hurraaaa =)  Jag hoppas ni får en bra dag idag =)

Blev skolan idag en stund men orkade inte så länge kände mig hängig har vart en jobbig morgon, tjaffs med min bästa vän, men jag hoppas det löser sig snart.. Men jag älskar henne fast vi kan va lite sura ibland på varandra;)
Dagen består av att städa,tvätta och sitta en stund vid datorn/tvn och prata med min lilla kim;) sen kommer släkten hit ikväll och firar mammsen;P Bloggar mer sen,

Ha det !