Senaste Inlägg

Ääääntligen:) nu har jag få...

Ääääntligen:) nu har jag fått hem min efterlängtade one pice efter en månads leveranstid :) tycks??

Ääääntligen:) nu har jag få...

img_4042 (MMS)

Ääääntligen:) nu har jag fått hem min efterlängtade one pice efter en månads leveranstid :) tycks??  

Gör som jag:) tävla och vin...

img_1724 (MMS)

Gör som jag:) tävla och vinn.. Jag tävlade på meddo.se och vann ett solkort på 1000:- nu kan du också tävla och vinna ett på 300:-  

Hör ni hur jag flåsar efter 30min på stepp ;)


Grymt jobbigt idag på gymmet, eftersom jag inte tränat på hur länge som helst eftersom jag har
legat hemma o vart sjuk :( men nu är jag igång igen!!

Vad vore livet utan stepp?! :)

Ohhh my gud, säger jag bara! Idag har jag tränat, körde 30 minuter på min älskade stepp och sedan 45minuter styrka.. Och jag vet om någon att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag vaknar:D Vilket är en sååååån härligt känsla för då vet man att man har tränat ordentligt!

Idag köpte jag även den efterlängtade celcius drickan som har kommit ut igen, den är verkligen super god, plus gratis förbränning.. Man förbränner ca 100 kalorier på av att bara dricka den:) Jätte bra.. Dom drickerna finns i olika kosttillskotts butiker och olika gym :)  Testa säger jag ni kommer inte bli besvikna!

Idag är kaloriintaget 950 st kalorier:)  Idag har jag ätit Frukost; 2 mackor med mjukost = 200 kcal Mellanmål; Protienshake = 10-15 kcal och lunch/middag; pasta carbonara = 400 kcal :) Så hitills är kaloriintaget på 615 kcal ungefär men innan lägg dags så blir det en protienshake till, så innan natten har jag fått i mig ca 630 kcal :) Grymt nöjd!

  

Äntligen lite nytt :) blev ...

img_2018 (MMS)

Äntligen lite nytt :) blev både blommigt & randigt idag!   

Ingen uppdatering under påsk!!

Ojoj vad länge sen det va jag satt vid en dator då;) Det har hänt väldigt mycket uunder helgen kan man säga:) Och kul har jag också haft..  Men jag kan ju börja berätta vad jag har gjort,

Torsdag; Slappdag, sen blev det fix och trix för jag skulle in till stan på kvällen och åka med alex Ford galaxi för första gången, dock var E med och hon bad om ursäkt hur hon betett sig senaste tiden, vilket va på tiden att hon gjorde...
Fredag; Grillning på dagen, sen blev det fäääst i galaxin på kvällen med, alex, jocke, jesper och Hasse.. Hade skoj:)
Lördag; Vaknade i vintrosa hos mina godingar, som sedan pysslade om mig, för jag hade en väldigt "liten" baksmälla, hihi.. :) Sen blev det påskmat på det:) Och sen blev det att dra till gryt på grillfest, dock var jag nykter för det blev en tidig kväll, kom hem runt elva tiden ungefär :)
Söndag; Blev det att tvätta/städa ur galaxin och sedan göra sig iordning för att hämta upp nicklas, och jocke eftersom vi skulle till Eskilstuna på årets första crusing:) Var grymt kul väldigt mycket bilar:) Plus fäääst på kvällen:) Dock bråk på slutet, men inte med mig:D ;)
Måndag; Vaknde upp, as trött men hade ingen baksmälla vilket en o annan hade;) hahah.. Blev en lugn dag idag faktiskt, god mat också:) Sen myspys med min vovve..



Bläää säger jag bara!! Ligg...

Bläää säger jag bara!! Ligger sängen nu och är lagom jävla förbannad.. Mamma har lovat hela jävla veckan att vi ska åka till Marieberg och nu säger hon att det inte blir något!! Lagom förbannad :@ menmen idag har jag inte hunnit gjort ett skit har haft kuddkrig med diesel sen vara slappat:) hörs sen, PUSS

JAG ERKÄNNER, JAG ÅT MC DONALD´S IDAG!

Yes det stämmer mycket väl, idag var jag med Sofie och Thindra på stan och ja jag åt mc donald´s vilket jag inte ätit på sjukt länge! Menmen, och du Dessie, kolla dagen på inlägget du kommenterade, det va IGÅR inte idag! Läs läs läs innan du kommenterar..


Well well efter stan så åkte jag till henke penke lämnade en tidigt födelsedagspresent till honom, han fick massa glas vilket han verkligen behöver för han använder ju bara alla andra som groggglas, haha:D Efter det blev det hemgång och busa med min lillkille Diesel :)

Lite shopping:)

img_5413 (MMS)

Lite shopping:)

Lite shopping:)

img_6232 (MMS)

Lite shopping:)

nu är jag äntligen på buss...

img_3979 (MMS)

nu är jag äntligen på bussen på väg hem efter en hel dag på stan med Sofia och Nova :) blev att umgås med dom istället för Bea för hon skulle till elaka tandläkaren haha:) och idag blev det god mat och efterrätt mumms.. Dock även lite inhandling av trosor, foundtion och tungkula:) blev en med två körsbär på skit snygg:) lägger upp bild senare, men här är det jag ätit idag!

Goood morgon! Ligger for...

Goood morgon! Ligger fortfarande o latar mig i sängen men snart är det väl dags att skutta in i duschen skulle jag tro och sen göra mig iordning. För idag blir det stan med bea bus:) länge sen man träffa henne nu, men nu Äre dags :) hörs sen bitches PUSS

SMS-inlägg

img_4815 (MMS)

det är 28grader i solen, g...

img_0852 (MMS)

det är 28grader i solen, grymt skönt! Efter jobbet blir det glass på stan med sofia o novis., hörs sen puss!!

Alone in my big house!

Vilken tråkig lördag kväll seriöst! Är hund/husvakt åt mamma o pappa helt jävla fucking ensam! Alla är så jävla tråkiga antingen super folk eller så ska dom sitta hemma! Menmen nu blir det slöa hela kvällen, nu på tvn är det pensionärsävlar på stan:D haha grymt bra program! Efter det blir det att se filmen 27 dress.. Sen blir det fan sova för mig tror jag.. Dock blir det ensam inatt, eftersom "C" är hemma hos sig.. I miss him soo much :( 

Nu har "C" precis åkt hem :(

Nu har "C" precis åkt hem, och det känns jätte tomt utan honom :) Vi hade iallafall en underbar kväll igår, med massa skratt, mys och god mat :) "C" är en kille man letat efter väääldigt länge, och nu har jag hittat honom och det är jag grymt glad över :) Ska ev till honom i veckan, hihi.. Det börjar verka kärlek bannemig






Nu är det inte långt kvar =)

Hojhoj!
Idag har jag redan hunnit med o vart hos tandläkaren, första gången jag tyckte det va roligt att gå dit.. Var två stycken nya kill- tandläkare.. Helt klockrena var dom, tänk om alla tandläkare va så då skulle det ju faktiskt vara kul att åka dit :) Så det hissar jag till!! Och nu är jag hemma igen, ska nog ta mig en tupplur innan "C" kommer ;) Hihi han ska sova här inatt, vilket ska bli super mysigt.. Han kommer om bara några timmar så jag måste skynda mig o städa undan lite innan bäääjb kommer :) Hörs senare, puss!

Svar angående bild!

fgds om <font size="5"> nu är jag o dagis barnen p...:
Du vet väll att du kan bli polisanmäld för du visar bilder på barnen. Sekretess kallas det, och det gäller i 70 år. Men det är du som råkar illa ut nu.
IP: 90.230.218.5

Sv. Nu är det så att det inlägget jag la upp angående att jag var på utflykt med dagisbarnen var att jag jobbar/praktiserar på dagiset min brors dotter går på. Och det är hon som är på bilden och henne får jag ta kort på hur mycket jag vill.. Jag skulle självklart inte lägga upp bilder på något barn som jag inte ens kände men nu är det så att jag är faster till barnet på bilden! 


God morgon.. sitter hos tan...

img_9719 (MMS)

God morgon.. sitter hos tandläkaren!! Som tur är det bara kontroll så dom sitter rätt eftersom jag har haft räls!

Denna skylt är det inte må...

img_9777 (MMS)

Denna skylt är det inte många som ser tyvärr! Sp därför lägger ja upp den här! Kör försiktigt!! 

nu har jag äntligen rast, ...

nu har jag äntligen rast, skönt att koppla av lite från allt skrik och bus från barnen.. Dock längtar jag väldigt mycket nu tills jag själv får;) men man måste ju hitta den rätta först :) vilket är på gång nu hoppas jag, hihi!! Men men slutar halv fyra idag så då blir det hem och fortsätta städa tills bäjbi kommer i helgen, riktigt myspys ska vi ha. Och så förhoppningsvis ska min prinsessa till mig idag och stanna tills lördag :) skooooj! Hörs mer sen, puss & kram

god morgon snyggingar:...

god morgon snyggingar:) haha det kanske är lite försent med att säga det men jag gör det iaf! Tänkte bara berätta att det går super på jobbet har haft påsk pyssel hela förmiddagen och nu är det lek o bus som gäller ute nu på eftermiddagen! Hörs sen, puss på rumporna :)

Ungarna tar kol på mig :/

Herregud idag är det tisdag, med datumet 12/4 och det är pappas födelsedag idag.. Ett år äldre och ett år närmare pansionen som man brukar säga;) haha.. Och jag kan bara medela att jag är helt slut skulle kunna däcka här i sängen nu på en gång för jag har hållt igång verkligen hela dagen, ungarna tar verkligen kol på mig på dagarna.. Och imorgon dessutom kommer det bli ännu värre för då ska vi ska påskpyssel och det kommer bli föööööör rörigt hoppas dom andra fröknarna inser det också, menmen..

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och ta mig o göra lite "spa" liknande, vilket ska bli grymt skönt och väldigt avkopplande, vilket behövs väldigt väl just ny. Fast ännu bättre hade det vart om jag hade en boyfriend som kunde pyssla om mig samtidigt, riktigt mys hade de vart då!


Helt slut efter långpromenaden!

Har precis kommit in efter en långpromenad med Diesel och André på 6km :) Mycket skratt och humor längs vägen:) Skoj hade vi, men nu är det läggdax för imorgon är det dax för praktik/jobb igen:) Hoppas ni har haft en kanon dag för det har verkligen jag haft :) Ha det bra och sköt om er så hörs vi imorgon, Nattinatti my blogreaders PUSS

OMG vilket härligt sommarväder :)

Jag säger bara ojojoj vad skönt det är utomhus nu, skolan idag var perfekt önska att alla dagar va så:) Det va mycket skratt idag med Hanna, millan och Evelina.. Helt underbara tjejer, planerade även in med millan och evelina att jag ska åka med dom ner till Elmia, brumm brumm :) Och vill ni veta en till grej, jag köpte årets första glass idag, det blev det twister :) Mums var det!!

Och så här var min outfits idag, tighta ljus blåa jeans från gina tricot, munktröja från Ullared och ett par kilklackar från have2have :) Plus min skinnjacka som dock inte är med på bilderna :) Och ser ni vad som hänt med min kropp? Jag har gått ner yttligare 3kg:) I´m verry happy, träningen, maten förbränningstabletterna fungerar verkligen:) Thaaaaaaat´s sooo my stile !!

 

god morgon snyggingar:)

img_5858 (MMS)

god morgon snyggingar:)

God natt snyggisar :)

img_2760 (MMS)

God natt snyggisar :)

God natt mina älsklingar :)

Nu är det verkligen dags att ragga mig ner i min säng :) Denna helg har som sagt gått fort, och vart en lugn helg också:) Så den har vart bra, hoppas ni mina godingar också haft en kanon helg.. Imorgon är det dags för skola, så nu ska jag sussa, sov gott snyggisar! Puss

Kilklackarna is home!

Precis som min rublik heter, så är det så sant så.. Jag hämtade ut mina kilklackar som jag beställde från www.have2have.se och denna gång var dom hela :) Så nu är jag äntligen nöjd :)

Akta er, håll er inne!! :)

Haha åkte nyss och handlade med far min, och såklart fick jag köra :D Vi hade skit kul, men pappa blev lite rädd i slutet ;) Haha!! Så håll er inne för nu ska vi käka sen drar vi ut på vägarna igen:) Brummm brummm..  Och förresten jag har glömt lägga upp bild på mina nya burberry skal jag har köpt till min iphone 4 :) Grymt snygga!



Söndag!


God morgon!
Jahapp nu är helgen redan slut, det gick snabbt! Och imorgon är det måndag då det är dax för skolan igen, som tur är det bara på måndagar och tis-fre har jag ju praktik/jobb vilket är grymt skönt :) Idag har jag inte hunnit gjort så himla mycket har legat o dragit mig i sängen i ungefär en timma?! Sen så var jag ute med Diesel på 50km runda :) Hurtiga vi är va?! ;)

God morgon mina snyggisar!

God morgon snyggisar =) Hoppas ni har sovit gott inatt, vilket jag även gjorde och jag trodde även att jag skulle få sova ut idag, men fick jag det?! Nejnej inte direkt. Menmen är hyffsat pigg nu! Så vad ska man göra nu då? Ut med hunden? Beställa kläder? Grilla? Umgås med någon?
Och nyss ringde sofia och frågade om jag och diesel skulle komma till småbåtshamnen och grilla runt fyra tiden, hmm blir nog så skulle jag tro:) Revbenspjäl + potatissallad :) Muums!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång =)

Hellu! Han inte blogga någonting imorse, tog mig en extra sovmorgon idag.. Började ju klockan åtta till halv fyra idag:) Sen efter det kom Carl till mig en sväng, kul kul :) Och förresten vilket härligt väder det är ute idag, sooool plus att det blåser, men nu blåser det varma vindar det är skönt :) Och så är det 18 grader varmt i solen och i skuggan är det 10.. Kan det bli bättre? :) Nu är sommaren verkligen på gång!!

Snart är dom här mina :)

Om 2-3 dagar så är dom här sötsakerna mina, eller hur är dom snygga :) När jag fått dom ska jag även åka upp på stan och köpa mig ett par svarta jeans, det beställer ja ej över nätet.. Kommer passa grymt bra till mina svarta kilklackar :)

   

Den här är till Albin, han som alltid kommer finnas i mitt hjärta, oavsett om jag/han har någon annan!


I don´t know
but I believe
That some things
are meant to be


And that
you´ll make
a better me
Every day I love you


I never thought
that dreams came true
But you showed me that they do


You know that I learn
something new
Every day
I love you


´Cause I believe
that destiny
Is out of own control
( Don´t you know that I do )


And you´ll never live
until you love
With all your heart
and soul


It´s a touch
when I feel bad
It´s some smile
when I get mad


All the little
things I am
Every day
I love you


Oh oh......
OOh.... I love you
Every day I love you more
Every day I love you


If I ask would you say yes
Forget we´re the very best
I know that I am truly blessed
Every day I love you


And I´ll give you
my best
Every day
I love you


Oh yeah.......

Varför ska de va dryt hos vetrinären?!

Det är dyrt att ha hund, min bebis var som sagt till vetrinären igår för att han har fått fukt exeem, så nu är han rakad på huvudet + ner på halsen, riktigt ful frissa;P menmen.. Och detta som är på bilden är hans medicin och shampoo som han ska tvättas o ta i 14dagar, det kosta mig 2200:- Menmen vad gör man inte för min lilla älskling ska bli frisk :)

God morgon babes!

Tisdag!

Herregud det är redan tisdag, andra dagen på veckan.. Och snart är det helg IGEN.. Då har jag mina planer på att åka upp till Frida i Stockholm men inget är bestämmt än ;) Hon ska ringa mig när hon slutar hihi då ska vi bestämma mera förhoppningsvis.. Menmen jag ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är 10,30 shit måste gå  upp snart tror jag..  Nu ska jag nog gå o äta frulle sedan lägga mig i ett bad och face mask ;) skönt skönt!

Och ja vädret vad säger vi om det, monligt/dimmit = SUGER!! Vill verkligen ha strålade sol och värme nu nu nu.. Längtar så fruktansvärt till sommarn vilket jag inte tror jag är ensam om;) Då man får slippa alla tjocka jackor och andra kläder :/  Ge mig sommar nu nu nu =)


  

Nu vill jag inte vara sjuk längre.. :/

Herregud det här är verkligen inte bra att vara sjuk, jag vill igång o träna igen har inte tränat på 1 vecka nu och jag är så rastlös så man kan bli :(  Men jag ska försöka köra lite kondition på onsdag så får vi se om min kropp orkar det, eftersom jag inte är helt 100 än men det börjar bättra sig iallafall!! Och förresten jag var inne på Sashlis blogg, och jag hittade en grym video och kör kondition på löpband, man kan säga att det är kondition + dans lektion;) haha!! Man blir ju verkligen motiverad när man ser detta:D + ett leende på läpparna..
http://www.youtube.com/watch?v=0KmfE7B0aP4&feature=player_embedded

Sashli ägare för Träna lätt


God morgon blogreaders ;)

Måndag igen och jag är ledig, fick en långhelg ;) Haha nej men idag är jag ledig pga att jag fortfarande är sjuk, och sen att min hund Diesel ska till vetrinären klockan 13,00 för att han har fått fukt exeem :( Inte roligt alls för min lill kille :) Och sen nu på morgonen har jag även beställt en one pice till, hade ju två stycken förut som dock var försmå så jag sålde dom, men nu hoppas ja det kommer en i rätta storlek ;) haha!!

Updates om helgen; I helgen har det väl inte hänt så jätte mycket eftersom jag är sjuk, är grymt förskyld har andningssvårigheter pga av min förskylning:/ Not my stile.. Menmen fredagen var jag bara hemma och tog det lugnt med mina föräldrar, hihi god mat blev det också ;) Sen lördagen blev det in och träffa Sofia och hennes karl, plus deras kompisar.. Roligt roligt :) Sen så träffade jag även Fredrik vilket var grymt kul eftersom jag inte träffat han på typ 4-5 år:O Haha kändes sjukt men kul var det :) Sen söndagen blev det chilla chilla chilla:)

It´s not my stile!

Herregud säger jag bara, för en månad ca va jag sjuk och nu har ja blivit sjuk igen, så nu har jag även fått öroninflamation, täppt i nästan och grymt ont i halsen :(  Buuuhuu det är synd om mig.. Så i helgen som kommer kan jag inte alls göra det som va planerat,.. Får ta det till veckan om jag är frisk tills dess, vilket jag hoppas att jag är :)