Senaste Inlägg

Bra gympass med Sofia!

Skulle egentligen tagit 15,00 bussen in idag och tränat, men som vanligt somnade jag ju när jag sa att jag skulle "vila" men vaknade sen vid fyra och packade väskan.. Fick även med mig Sofia till gymmet idag, vilket var grymt kul blev ett bra pass.. Och så var det hennes första gång idag och såklart ville hon fortsätta så nu är hon också en trogen medlem på Träna lätt :) Är ni också sugna på att börja träna? Ring träna lätt och boka upp en tid med en personlig tränare :) Dom är grymt underbara där nere på gymmet, vi är som en ända stor familj :)

Det är vad jag har gjort ikväll, nu ska jag ta och packa väskan inför imorgon, sen blir det film mys innan läggdags! Och imorgon är det dax för praktiken igen, och träffa alla underbara ungar som är på min avdelning:) Sen efter det blir det träna med Sofia :) Vi ska ligga i nu innan sommaren kommer för vi vill ju inte stå i vassen och skämmas i sommar;)

Måndag igen..!

Jahaopp då var det måndag igen och mitt sportlov är slut:( Mitt lov har verkligen vart det tråkigaste lovet jag har haft, har vart så jävla fucking förskyld men nu börjar jag äntligen bli frisk, inte lika täppt i näsan längre:D Såå sköööönt :)  Idag är jag ledig pga att jag har vetrinärtid för diesel idag, har lämnat han där precis och han ska vara där tills lunch.. Undra vad dom får för svar om hur det är med hans leder..  Men jag hoppas allt är prima iallafall :)



I eftermiddag lyder det träning till max!! Och är jag tillräckligt snäll så kanske Tobias hjälper mig om han har tid =) Han som har lärt mig hur jag ska äta, bra va? Så nu har jag inte barnmaten längre ;) Haha!! Så här kan min mat se ut på en dag ungefär, mumsigt det ser ut va? ;)



Kan inte förstå att du är borta :(

Jag kan inte förstå att just du är borta :(  Det här är inte rättvist för fem öre, jag vill ha tillbaka dig, alla vill det.. Jag kände inte dig så jätte bra men förr i tiden umgicks vi väldigt mycket och minnena med dig va otroliga :) Jag och alla andra som va i din närhet kommer sakna dig extremt mycket vännen, hoppas du får det bra.. Vila i frid Markus Andersson <3 
För er som inte vet vad som hänt, läs här ------------>
 http://na.se/nyheter/orebro/1.1117406-tagolycka-pa-centralstationen

Ääääntligen är maten hemma!


Keso 500g, tomater, gurka, majs, päron, vindruvor, avokado och 4st burkar tonfisk..
Det ända som fattas på bilden är mina hallon, dom var tvunga o in i frysen på en gång
innan dom skulle blivit förstörda.. :)

Var är mina föräldrar med min MAT?!

Ojoj ser ni min rublik, ja det stämmer mycket väl.. Dom är och handlar NYTTIG mat till lilla mig som fortfarande är sjuk:(  Menmen på inköpningslistan är det;
1kg frysta hallon
1st avokado
4st tonfisksburkar
2st keso naturell 500g
5st tomater
1st gurka

Så här kommer min matplan ungefär se ut varje dag;

Frukost: 150g keso naturell + 50g hallon = 210kcal 
Mellis; 1 päron = 60kcal
Lunch: 1burk tonfisk, 1 tomat + 6-7 skivor gurka = 70kcal
Mellis; 1 apelsin 65kcal
Middag; 1burk tonfisk, 1 tomat, 6-7skivor gurka + lite majs 75kcal

Totalt: 480 kcal
Borttränade kalorier; ca 700-800kcal

Såhär kommer ungefär min dag se ut, så varje dag när jag kommer gå o lägga mig kommer min
mage vara tom på kalorier, eftersom jag tränar bort det jag ätit under dagen på kvällen:) Nu äre
hårdträning som gäller, stryka + kondition.. Varför stryketräning? Jo för stryketräning gör så
att kroppen blir fast och fin, och konditions ex löpa på lönband förbränner fett  :)

Fredag = på bättringsväg :)

Det är äntligen fredag och vet ni vad jag börjar bli frisk, eller jag är ju fortfarande förskyld men jag börjar bli bättre:) Inte lika snuvig :) Det är sååååå skönt.. Tror det va mitt morgonkaffe som gjorde kicken.. :D Idag då så har jag vart ute med vovvarna och busat i snön sen städat hela nedervåningen.. Och snart kommer pappi hem och då ska vi sätta igång och riva ur "gamla" köket :)

Sommar på menyn tack!

jag vill ha sommar! kunna gå i korta jeansshorts och ett linne, pumps balerinaskor, eller kanske barfota? Pilotglajjer, tubtoppar i alla pastellfärger som finns. Solblekt hår och gyllenbrun hud. Ligga och läsa skvallerblasska eller en bra bok på straden.



Hellre har jag mensverk än förskylning!!

Jag tror jag dör snart, har vart förskyld i tre veckor snart och jag håller på att avlida. Och det känns som det bara blir värre också.. Och så fort jag ska snyta mig så nyser jag hela tiden. Hitills jag har säkert nyst 50gånger, hatar det:( Har hellre mensverk än denna jävla förskylning..

Keso nytt och gott i måttliga mängder!

Ojdå ser ni rubliken?! Yes det stämmer jag har börjat med keso. Jag har alltid tyckt att det "ser" äckligt ut när andra har ätit det, men när jag testade det var det riktigt gott. Och jag äter keso naturell blandat med hallon:) Mumms blir det.. Man kan ju även blanda med andra frukter också. Och sen finns det även andra smaker i bara keso. Och även med musli till.. Så detta ska jag börja äta till frukost och till kvällsmat:) sen shakes på dagen :)

It´s true or not..?

Blogg.se har strulat hela dagen, vet inte om detta inlägg kommer att komma upp men det märks.. Jag är en liten klurig fliur, så vad tror ni stämmer om detta?! Sant eller falskt

myspys hela morgnen..!

Idag har det vart myspys hela morgonen med Diesel och Ajax i min säng framför massa bra filmer:) Och nu ska jag platta håret sen dra in och träna, jag är inte helt frisk, men jag måste börja träna nu, var ett tag sen:( ***** saknar mig ju, haha :D Så klockan ett går bussen, jag mobilbloggar ev sen ;)

Grymt tråkig dag..!

För tråkig dag idag, bloggar mer imorgon, tjooohej....!

Fått tips av en annan PT ang min diet..!

Som ni vet så börjar jag min diet idag vilket ska bli spännande och se hur det går eftersom mina föregående dieter inte har gått särkilt bra.. Men det är bara att vänta och se.. Fick ett mail av en personlig träna i Jönköping, AnnaMaria heter hon och hon tipsade mig om att jag ska köpa proteinpulver om jag ska gå på diet så jag får i mig tillräckligt med protein. Så nu har jag beställt denna produkt :)

Avbokad vetrinärtid..!

God morgon mina tuttiduvor:D Vilken härlig dag vi har idag, dock lite kallt bara, men massvis av sooool är det iallafall vilket jag verkligen älskar, nu är det bara värmen som saknas sen är jag helt nöjd.. Idag skulle Diesel egentligen vart hos vetrinären halv nio och vara där under dagen men fick ett samtal imorse klockan åtta att jag fick en annan tid pga massa skit på kliniken.. Så idag blir det en slö/hemma dag idag...

Nu är det sportlov denna veckan och jag gör inte ett skit, egentligen skulle jag suttit i Norge nu hemma hos Albin.. Men så blev det ikke.. Jag önskar bara att vi kunde lämna att gammalt bakom oss och bara börja om på nytt men det verkar inte som att han vill det *snyft* :(   Menmen jag hoppas han ändrar sig, för jag kommer alltid att ha han i mitt hjärta oavsett vilken väg han väljer..

My friend nicky är med i bb!

Ojoj då fick reda på idag att min goda vän Nicky är med i tvprogrammet big brother. Haha nog att jag visste att han var på castning men inte att han blev nominerad ;) Lycka till i huset baby och ta hem skiten nu:D



Lika snygg som vanligt ;) *blink*

Desstu mera negativt desstu mer tjänar jag;)

Hahaha jag vet inte hur många negativa kommentarer jag har fått sen jag startade bloggen men hallå jag tjänar pengar på det, sen kan ni klanka ner hur jävla mycket ni vill för jag bryr mig inte ett skit om vad ni tycker och tänker, detta är mitt liv inte erat ;) Men även om ni ibland önskar det.. Haha sorry nästa liv kanske`;)

Idag då, Ja nu har jag sportlov ska snart iväg och jobba någon/några timmar hos Ann-Sofie och hjälpa henne, Diesel ska få följa med också eftersom hon älskar hundar vilket är bra:) Sen i eftermiddag blir det in och träna första gången på typ 10dagar?! Inte bra men nu måste jag sätta igång igen..

Byta ut barnmat mot varma koppen?!

Jag har läst om "varma koppen" eller vad det nu heter, många säger att jag ska byta till det istället för barnmaten, men jag vet inte;S  Imorgon ska jag iallafall börja med något av det, man kanske kan blanda?=) Vad tycker ni?! Eller det var en dum fråga vet redan att ni tycker detta är löjligt o att jag ska börja äta riktig mat igen.. Men varför jag ska börja med detta är att förminska min matsäck och det kan ja inte göra med vanlig mat, man KAN göra det men skitsvårt iallafall för mig, så därför tar jag till barnmat eller varma koppen..


 

Livet som norsk hemmafru?!

God morgon era tuttiduvor:) Har ni sovit gott? För det har jag äntligen gjort:) Somnade tidigt igår eller runt kvart i tolv. Igår hände det inte så speciellt mycket åkte och fotograferades igår eftermiddag (bilder kommer upp sen). Sen blev det lördags mys med mig själv, eller med ********* genom datorn, eftersom det är lite långt att åka till Oslo, wooops :$ Vad sa jag nu för något! Haha nej men det var min kväll. vad gjorde ni igår ?=)

Ohh I´m home!

Kom hem för ungefär 35minuter sedan efter ha vart och fotograferats, tog en massa bilder :) Kommer lägga upp bilderna sen för fotografen skulle fixa o trixa lite med dom innan han skulle maila dom.. Och nu ligger jag i min säng och är verkligen helt slut, ska evenntuellt vara med henke penke ikväll tror jag, annars blire bara lugnt.. Vad ska ni hitta på ikväll era snyggisar? =)

Gooood morgon igen..!

Hellu igen!.. får man väl säga, haha.. Vilken kväll det var igår, ena av tiden var det bråk, ena tiden älskade vi va med varandra:D haha men allting löste sig ju tillslut ;) Mycket alkohol och fylla var det igår, och idag mår jag inte bra kan jag säga.. Men det börjar bli bättre nu, och vet ni vad jag kom på förut när jag vaknade att jag har tid hos fotografen klockan 15 egetnligen men jag bad om att få ändra till 16 och det fick jätte bra eftersom jag är så bäst:D haha!

Och om vi ska prata om "dieten" barnmaten som verkligen alla då menar jag verkligen alla stör sig på, har läst igenom en del mail jag fått efter inlägget att jag skulle börja äta det, fattar inte ens varför ni bryr er och lägger er i? Jag får väl äta vad jag vill eller? ;) Dessutom är barnmat gott tycker jag:D

...

Update: Jag är bakfull, hörs sen babes ;)

Testar att kvinnliga på nya telefonen :-)

mms_img29045 (MMS)

Testar att kvinnliga på nya telefonen :-)

Äntligen hemma efter en bra dag:)

Nu har jag äntligen kommit hem, blev lite senare än vad jag planerat :( Men idag gick det grymt bra på min APU, min handledare är verkligen klockren, barngruppen också där emot!! Barnen älskade mig haha alla skulle klänga o leka med mig samtidigt.. Haha det är inte lätt o vara bäst ibland (A)  Och under dagen fick jag ett sms från Siba att min telefon har kommit hem från lagning, så blev att åka dit efter jag slutat och vet ni vad? Jag fick en helt ny mobiltelefon, fick inte att laga min förra, och jag fick en med HD bara för att jag är så bäst, haha:D Söt kille var det i butiken också:D haha!! Och nu ikväll blir det troligtvis träffa sandra/bea och dricka lite kanske eller så blir det att träffa Sofia/Nova och bara ta det lugnt..

Gooood morgon :D

God morgon snyggingar nu har jag precis gjort mig iornding för nu ska jag begära mig till dagiset, wiiiehoo här kommer den nya dagisfröken Idaaaa :) Barnen kommer att älska mig, haha ska vara där i 8 veckor tror ja det var haha dom kommer aldrig få nog av mig;) Och idag slutar jag klockan två så kommer inte kunna blogga något mer för ens då så ni vet babes.. Ha en bra dag så läng, thingeeeeling  :)

I'm tired, so good night..!

Nu har jag suttit tillräckligt vid datorn idag, har suttit vid min blogg och fixat massa med olika företag sen klockan fem:O Hmm, och nu känner jag att min huvudvärk börjar komma så nu äre sovdax för mig.. För imorgon börjar ju praktiken med dom underbara ungarna =)

Läser för mycket på Kissies blogg..!

Ojoj jag tror Kissies tankar och funderingar kring dieter har slagit in i mitt huvud.. Men jag blir så nyfiken och tro det eller ej men jag ska börja äta ENDAST barnmat, visst man rasar i vikt på en gång vilket jag vill göra, sen är tanken när jag nått min vikt då så ska jag börja med ENDAST sallad, för sallad går man inte upp i vikt av och inte ner i vikt av heller.. Och så stannar jag ju på den vikten jag vill ha, så på måndag ska jag börja med min nya diet barnmat.. Vi får se hur länge det kommer o hålla men mitt första mål är 1 månad, sen efter det får vi se vad vågen visar.. Ni får tycka och tro vad ni vill om detta men jag vill iallafall testa =)

  
      Innehåller 55kcal                  innehåller 50 kcal                        Innehåller 70kcal

Och när jag kommer börja med dom här ska jag äta minst 2st av varje sort så då kommer jag ha ätit MINST 350kcal om dagen, men tror jag dock kommer till sätta 1st päron också :) Vad tror ni? Kommer det funka..?!

Jag är inte teknisk !!

Herregud säger jag bara, har suttit i snart två timmar med min förbaskade blogg, skulle lägga in lite banners och några styckna funkade dock inte alla eftersom jag inte är tillräckligt teknisk :( Men som tur har jag min lilla Elin som hjälper mig(A) Min bloggtekniker är hon;) En sådan skulle ni ha, riktigt bra äre iallafall så det är ett tips om ni vill få en bra och snygg blogg..

Lite uppdate om hur dagen har gått då, först blev det ju till skolan, och skoldagen gick väl bra utan att det blev lite diskutioner i slutet av dagen, för en viss person har visat en dryg attityd mot mig fast jag inte gjort ett skit.. Men nu hoppas jag det har löst sig för jag orkar inte bry mig om sånt skit;) Sen blev det in till stan betala in utställningsavgiften för Diesels utställning den 26Mars :) Sedan var det tänkt att jag skulle träffa Sofia och Nova men det blir det imorgon:)

Sen åkte jag till min apu plats, och min handledare är super snäll, Monica heter hon. Och hon berättade även att det var första gången hon var handledare så nu måste jag va snäll mot henne sa hon. Och då tänkte jag?! Hmm jag är ju jämt snäll, eller? ;) Haha..  Sen blev det att gå hem till min lilla prinsessa och berätta att jag ska "jobba" på hennes avdelning i flera veckor och hon hoppa och skutta av glädje :) Sen gick jag faktiskt hem, vilket är 3km från dom, haha:D inte så långt men ändå någonting.

INNE / UTE



Spray-tan
Det är absolut mycket bättre en att sola solarium. Visst det finns ganska många för och nackdelar med solarium och spray-tan. Med solarium kan man få cancer vilket jag absolut inte vill ha. Så jag föredrar hellre spray-tan och det kostar ungefär 300:- på nästan alla ställen, och man blir brun direkt ;) Nackdelen är väl att det bara håller en vecka men man får en underbar färg av spray-tan.



Skor från Nelly.com
Dom här skorna är helt underbara och snygga såklart;) Och folk undrar hur kan man gå i sånna höga klackar men det är super enkelt. Vill ni lära er o gå i klackar köp ett par lagom först och öva och gå i dom hemma, exempel när du dammsugar, sen kommer du va bäst med o gå i klackar ;)

   




Vintervädret
Jag har verkligen tröttnat på detta väder nu, jag vill ha sommar och sol och 35grader varmt.. Ta mig utomland nuuuu tack :) Ett tag var nästan all snö borta (iallafall hemma hos mig) sen helt plötsligt vaknar jag en dag och det är 3dm snö ute, troddejag nästan skulle börja gråta :(



Översminkade fjortisar
Dom kommer alltid att hamna på min diss lista, för det är verkligen inte snyggt så som dom sminkar sig.. Flera lagar brunkräm, massvis av puder, och flera tjocka lager mascara.. Och jag får inte glömma rouhen, ser ut som två bajsrändet på kinderna alltså, SKIT FULT! Inse det tjejer, och lär er att sminka er....

  

1,5 timma för att ta sig till skolan..

Herregud nu kom jag nyss till skolan och nu är klockan kvart över åtta, och vanligtvis brukar jag vara i skolan halv åtta, men bussen körde som sagt fast i PÅLSBODA av alla ställen, haha! Menmen skönt det satt jag och sitta o vänta i skolan iallafall ;)

Dagens planer!

God morgon snyggingar! Har ni sovit bra inatt? Det har verkligen inte jag, så länge
min förskylning kommer sitta i så kommer jag inte kunna sova bra, jag sover
ungefär varanan timma:( Det suger är skit trött på dagarna, ussh..




 Åka till skolan plugga som ett as och visa att jag är bäst..

 Eventuellt träffa Sofia och lilla Nova :)

 Åka till gymmet, prata med micke om träning & kost

 Åka till banken och betala in utställningsavgiften för Diesel

 Åka till förskolan där jag ska börja min praktik imorgon :)

Obs..

Jag har väldigt svårt att anpassa mig efter andra människor. Jag vill gärna, mer än gärna. Säga åt andra vad dom ska göra, ta intiativ och bestämma lite. Jag klarar knappt av kritik och jag klarar inte av att ta order från andra. Jag av misstag råkar alltid lyckas avbryta andra när dom pratar.

Folk och... internet säger att detta beror på dålig uppväxt, vilket jag då verkligen inte har haft. Jag är som jag är bara. Jag vill och har ett litet behov av att vilja känna mig bekräftad. Jag älskar att hjälpa till och jag älskar att förklara för människor. Jag har aldrig vart den människan som har backat undan för saker och ting, jag har istället varit framfusig och "på"? Jag är verkligen inte blyg.

Jag har ett litet kontrollbehov även över att saker och ting måste vara som jag vill ha det annars kan det råka bli ett jävla liv utan anledning. Jag har givetvist alltid, nästan alltid.. stökigt på mitt rum, men städar jag så är det inte roligt, för jag vill ha det perfekt, filten ska ligga perfekt och duken på nattuksbordet ska eller måste ligga jämt med lampan.

Har jag läxa, måste den göras, kanske inte direkt men den måste göras iallafall två dagar innan inlämning och den ska vara gjord bra. Jag kanske har ett litet perfektonistiskt beteende också. Inte så att jag dör om jag ser en dammråtta utan jag får lite smått panik om jag ser att den gått upp ett kilo. Jag bryr mig inte om min nagel är bruten eller ej, men jag vet inte hur jag ska göra något - utan får en beskrivning där det står - räkna ut.... men inte hur? Då får jag panik.

Jag tror dock att jag måste sluta ställa så höga krav på mig själv, sluta vara så envis om saker och ting och se på hur andra reagerar. Jag tror dock jag måste göra fel och få HÖRA DET, och få känna det. Jag måste förstå hur de utsatta runt omkring mig måste känna sig..

Mitt kontrollbehoviska beteende handlar alltså inte om att bädda varje dag eller slicka upp varje smula på golvet, utan ha allting som jag vill ha det. Schemalagt och iordning. Jag är ingen perfektionist, har bara lite symtom av det. Jag blir uppstressad vilket har orsakat mina magkattarer, min ständiga huvudvärk, blodtrycksfall osv. Jag har inga
ätstörningsar trots jag får panik om jag har gått upp ett kilo, är väldigt noga med att äta. Fast jag äter inte mycket (hihi kränge sometimes alltså). Jag är inte deprimerad för fem öre över detta. Tycker bara det är jobbigt att ha koll på allting hela tiden.

Oavsett vad, kommer detta inte sluta. Jag kommer fortsätta att vara envis, vis och städigt sur om jag inte får som jag vill. Nu vet jag varför! Ush, låter sjukt detta när jag läser igenom det. Men jag mår ju bra, jag är en bra människa egentligen. Bara väldigt väldigt noga med att ha det på mitt eget vis.

Det är då absolut inget allvarligt som jag behöver hjälp med och psykisk hjälp med som somliga av er trodde. Jag vill bara ha saker på mitt sätt? Och om jag vill ändra det kan jag göra det själv.

Look, I have green eyes..

Jahaopp har precis färgat mitt hår ännu blondare så nu är jag typ vit i håret, vilket jag
verkligen velat haft jätte länge nu och nu har jag äntligen det, så jag är nöjd:) Skolan gick
bra idag skönt, blev klar med fördjupningsuppgiften i samhällskunskapen vilket var en lättnad!
Men sen när jag säger till min mentor att jag tänkte gå hem eftersom jag var klar, då kommer
hon med massa extra uppgifter som dom gjorde i ettan jag ska göra! Så nu har jag ungefär
7 uppgifter dom ska vara klara efter lovet så nu blire plugga plugga plugga järnet nu ;)

Blev som ett slag i magen!

Ni vet ju om att jag är en väldigt nyfiken person av mig, och så tog jag kontakt med
Albins föregående tjej som han va typ "på g" med innan mig.. Men nu visade det sig att
under hela tiden han och jag har pratat och planerat massa så har han fortfarande försökt
och försökt med den hära andra tjejen.. När jag fick reda på detta var det precis som om
att det va någon som slog mig hårt med knytnäven i magen..

Och inte bara det, under tiden jag bodde i Stocholm så hade jag kontakt med honom konstant,
pratade med honom när jag var i skolan, och när jag var hemma.. Jämt varje dag efter jag
hade slutat skyndade jag mig hem och för att få prata med honom.. Där uppe hade jag
verkligen ingen fritid alls.. Och till slut en kväll var det någon som la till mig på msn, någon jag
aldrig sett förut.. Och en timma senare den kvällen skriver albin att han fått ett mail av den
personen och att jag gjort så och så och så.. Fast jag inte hade det, och nu har jag fått veta
att han som la till mig på msn var ALBIN.. Ja ni hör ju hur det låter, men men :(

Jag förstår egentligen inte varför jag bryr mig, men jag blir så himla ledsen/besviken att han
har gjort så här mot mig.. Jag trodde verkligen en gång eller rättare sagt flera gånger att
han var den rätta killen för mig, jag trodde det var han jag skuulle skaffa barn med,
trodde det va han jag skulle få en underbar framtid med,.. Men trodde jag fel?! En sak är att
jag kommer aldrig glömma honom och aldrig sluta älska honom heller, oavsett om jag skulle
gå vidare eller om han skaffar någon annan..









Äntligen bort från Örebro!!

Jahaopp idag fick jag pallra mig iväg till skolan så nu sitter jag i skolans "lilla"
datasal, åkte mest till skolan för att jag har idrottsprov efter lunch :/ Hoppas det
kommer gå bra för jag har inte direkt läst på.. Menmen nu ska jag komma till vad
rubliken handlar om, på fredag åker jag äntligen bort från Örebro en stund, kan
ni gissa vart jag ska åka? ;) Kommer inte avslöja än men det ligger ca 3timmar här
ifrån;) Skriver mera sen babes, puss!

Åhåå beslutångest.se :/

Efter jag kollat igenom lite bilder när jag hade mina piercingar i kinderna så blev
jag så himla sugen på att skaffa det igen.. Fast ändå vill jag inte men det är så himla
snyggt! Vad tycker ni? Ska jag eller inte?

UTAN;


MED;

Haha gamla bilder, dock lite egotrippad!

haha hittade mitt gamla minneskort från 2år sen tillbaka, då jag hade piercingar
i kinderna och bea hade rött/orange hår, haha:D Dock var vi väldigt egotrippade då
fast det är vi nog än idag, iallafall jag:D haha nu kommer det bilder :)
Haha fan vad man såg ut då!




Hatar att vara förskyld :(

Buuuhuuuu jag hatar verkligen det hära :( Jag vill inte vara sjuk, menmen
har sovit som en kratta inatt, typ sovit en timma, vaknat, sovit en timma, vaknat..
Så har det pendlat ända tills jag skulle gå upp vilket var extremt jobbigt:( Sen imorse
när jag gick upp o skulle göra mig iordning skulle jag börja prata med far min
men tror ni det gick? Neeeeru fick inte fram en ton alls... :(  Så idag blir lilla ida hemma:(

Svar från frågeställningen!

Det har bara rullat in massa mail med frågor på min mail, ni börjar lära er att maila
till mig;) haha bra det.. Jag ska försöka svara på dom mesta har ni inte fått svar på
eran fråga så ställ den gärna igen under nästa frågeställing! Nu ska ni få era svar!

Hejsan. Vet du vad du vill med ditt liv? Jag tror inte det. Kram
Sv. Jag vet ärligt faktiskt inte vad jag vill, eller det finns så mycket att välja mellan,
men det jag skulle vilja mest av allt är att flytta till Norge, Oslo och bli tillsammans med
Albin, men vilket aldrig kommer att hända..

Vilken är din favorit färg?
Sv. Oj jag har inte direkt någon favorit färg men jag gillar svart,rosa,beige,vit typ :)

Hejhej har läst att du skrivit mycket om någon Albin, är ni ett par eller har
du någon annan och isåfall vem? =)
Sv. Yes det stämmer mycket bra att jag skrivit rätt mycket om honom i min blogg, men nej
vi är inte tillsammans, men ett tag hoppades jag verkligen på att få bli tillsammans med honom
för han är min drömkille liksom.. Varför vi inte är tillsammans är för att vi har bråkat grymt
mycket om mest löjliga grejor! Men jag önska verkligen att jag kunde dra tillbaka tiden!
Och nej jag har ingen annan, jag har massa killkompisar som jag umgås med men det är bara
kompisar ingenting annat.. Jag älskar albin och kommer alltid att göra det, han fick mig att falla
för honom.. Hoppas du fick svar på dina frågor..

Vad vill du har för bil sen när du får körkort?
Sv. Haha som alla redan vet så vill jag ha en ny ford mustang GT 500 dom är grymt
fina, sök på google.se vettja :)

Vart fixar du dina naglar? Dom är jätte snygga, speciellt när du gör sån här
fransk manikyr..
Sv. Jag målar faktiskt mina naglar själv än så länge, men ska börja åka in till stan. Eller
till Mariebergs köpcentrum. Salongen ligger på övervåningen, det sägs att dom är bra
och billiga där, så jag ska nog dit nästa vecka och fixa dom :)

Om du fick en önskan som skulle gå i uppfyllelse, vad skulle du göra då?
Sv. Jag tror nog att jag skulle spola tillbaka tiden och göra så att det inte hade blivit
så mycket bråk mellan mig och albin, för jag vill verkligen ha honom!

Vad tycker du om kissie, Alexandra nilsson alltså?
Sv. Jag tycker hon är bra, hon gör precis vad hon vill, hon bryr sig inte om vad andra
tycker och tänker utan satsar helt på sin blogg vilket jag tycker är bra. Hon är en
klockren människa.. Har ingenting emot henne alls, dock kanske jag tycker att hon ska
sluta upp o banta för hon behöver inte det..

Saknar du albin? Isåfall hur mycket från skala 1-10
Sv: Ja det är klart jag saknar albin, tänker på han varje dag, men han vill inte ha något
med mig och göra så jag kan ingenting göra verkar det som, men jag saknar han verkligen
till 100%..

Alla hjärtans dag är underskattat!

Vem har egentligen kommit på alla hjärtans dag?! Den är precis lika dan som alla
andra dagar, fast det roliga är att röljusen är formade som hjärtan vilket är lite coolt!
Men annars suger dagen lika mycket som alla andra.. Och inte bara det lite kul, förut när
jag kom hem, eller imorse så hängde det en bukett med blommor på min dörr, lägger upp
bild på det senare.. Och så fanns det en kort i, det stod "Jag bryr mig om dig du är värdefull,
kram från en hemlig beundrare, gissa vem?" haha jag kan säga så här att jag har inte den
blekaste aning på vem det är, men det är ju kul att någon vill slänga ut pengar på o skicka
blommor till någon och inte ens skriva namnet.. Haha :) Sött..

14 Februari 2011

Mår inte alls bra =(

Buuuuhuuu har precis haft min första lektion som var trafikantkunskap, och
jag kände redan imorse att jag var hängig och snorig.. Förskyld med andra ord,
och jag tror faktiskt jag ska röra mig hemåt.. Mår inte alls bra, vilket betyder att
jag inte kommer få träna på ett tag.. Så länge jag inte är frisk får jag inte träna:(
BUHUUUUUU!

Fransk manikyr

"kissie bantar bort sin kropp"

Hahaa folk verkar verkligen störa sig på att Kissie har börjat med barnmat som sin
diet, och att hon vill att andra också ska testa det om dom vill gå ner i vikt:) Haha bra
låt ändå;) Här har ni låten/videon med vakna med the voice !

http://www.youtube.com/watch?v=4TvOiftaIJY&feature=fvsr


Dax för den efterlängtade frågestunden..


Alla svaren kommer att komma in imorgon kväll så nu är det bara att fråga på!

Hamnade hos "S" ;)

Ojdå slutade med att jag hamnade hemma hos "S" inatt, ;) Riktigt myspys blev det
iallafall.. Så nu lånar jag hans dator, snäll han är va som lånar ut den till mig så jag
får blogga lite ;) Men jag skriver mera när jag kommer hem, pusspuss

Blogg.se är inte bra!

Jag har suttit ungefär i en timma snart för att få in lite olika banners på min blogg,
men det funkar verkligen inte?! Blogg.se suger verkligen.. Har skickat en förfrågan till
finnest.se och troligtvis kommer jag få börja blogga där, håller tummarna! :)

Underbart väder:)

Herregud vad glad man blir av det fantastiska vädret vi har idag, vaknade av att
solen lyste in genom fönstret:) Och det är inte för kallt ute och vindstilla, vilket är
perfekt, så nu ska jag sätta på mig lite kläder och sedan traska ut i vårvädret på en
promenix med Diesel :) Tar kanske några kort också :) Ses sen! Puss!

Jag just nu ;)

Oriflame is good shit!

När jag kom hem idag efter skolan så hade jag fått ett paket ifrån Oriflame,
hade beställt två stycken deodoranter plus en foundation:) Oriflame är verkligen
jätte bra, så gillar ni smink, parfymer och dylikt, säg till mig så skickar jag hem en
katalog till er:)


Glömde rotera bilden

Kort dag idag ;)

Jahaopp tänkte bara slänga in ett inlägg nu innan jag ska gå till tåget tänkte
jag.. Skolan gick bra och inga sura miner idag tror jag?! Menmen jag tycker iallafall
det har gått bra, så nu ska jag in till gymmet och säga hej sen blir det att hämta
min lilla Diesel sen ska vi hem och myspysa :) Troligtvis kommer Mattias upp i helgen,
Vilket kommer bli jättekul isåfall om vi hinner att ses ingenting är säkert än!
Skriver mera sen snyggingar, tjooohej!

Idag fick Diesel ej va hemma!

Idag fick diesel ta och åka iväg till sin dagmatte idag, hoppas verkligen det
går bra med tanke på att han haltar :(  Men jag åker troligtvis hem tidigare idag!
Men jag är glad och nöjd över att han älskar sin medicin så de var inga problem..

Menmen nu är jag iallafall i skolan och jag har sovit super bra inatt, dock breve min
älskling :) Han sov dock hela natten i sängen annars brukar han hoppa ner och
lägga sig på golvet :) Hihi ingen träning idag /:

Äntligen har paketet kommit!

Jaaa nu äntligen har mina kläder jag beställt från www.modehus.nu kommit, ska
hämta ut dom imorgon:) Dom är gööööör snygga:) Längtar verkligen efter att få
hämta ut de ..


2,5 timma hos vetrinären!

Imorse var det bara att ringa till skolan och be om ledigt eftersom diesel var
ännu sämre idag med sina ben. Och satt säkert i över en timma och ringde runt till
olika djurkliniker och till slut fick jag äntligen tag på en bra:) Och när vi väl kom dit
så fick vi vänta 30minuter innan vi fick komma in.. Sen var det äntligen dags för oss
och då fick diesel en spruta för lugnande och sedan blev det massa röntgen bilder och
sedan fick han en till spruta så han vaknade till ordentligt.. Och vetrinären tror att han
 troligtvis börjar få en ledsjukdom i armbågarna som heter Osteoartros. Så nu har han fått
medicein. Så han ska tillbaka om två veckor igen.. :(

Fick ta ledigt idag pga..

God morgon på er snygginar, har ni sovit gott?! :) Det har iallafall jag gjort.. Lite
uppdatering ifrån igår kväll då, "C" kom hem till mig en sväng, blev myspys framför
filmen simma lungt Larry, grymt dålig film eller vad det nu var! Sen åkte "C" hem och
jag somnade som en stock! Så såg min kväll ut igår typ;P

Och idag eller imorse när jag vaknade och skulle gå ut med min lillkille (diesel) Så vägrade
han och gå ut, han vägrade o gå och äta, han bara låg.. Han har legat i min säng hela natten
till nu och han vill verkligen inte gå ut eller äta. Så nu har jag fått en tid hos vetrinären klockan
13,30 jag hoppas det verkligen inte är något allvarligt eftersom vi ska till Sollentuna på
lördag och ställa ut honom:( Tycker synd om min lilla bebis!

Jens är mästerkocken!

Detta är då min mästerkock han heter Jens och är grymt duktig på att laga mat, denna
maträtt åt vi i måndags tror jag det var:) Grymt goottt!!



A good day ;)

Ojdå har vart hemma i sen klockan fyra och har inte haft orken till att blogga för ens
nu.. bea hängde iallafall med mig hem efter för att hon va utlåst, haha:D Så blev att göra
iordning lite mat, mumms blev det:) Sen satt vi och läste bloggar och skvaller, och bestämde
även att vi ska börja sola regelbundet nu så vi blir bruna till sommaren;) Mumms på det!
Förresten gick träningen grymt bra idag, väldigt nöjd faktiskt, fast var bara där 1,5timma,
kändes konstigt att man kom ut från gymmet och det var fortfarande ljust ute, annars brukar
det vara svart ute när man är klar, så det kändes iallafall bra :) Och inte bara gymmet gick bra
utan i skolan gick det väldigt bra faktiskt, inga sura/dryga miner idag inte, vilket kanske va bra?!

Hoppas på något bättre..

Sitter i skolan nu, och jag säger bara det var grymt segt att kliva upp imorse..
Ville bara sjukanmäla mig men jag tog den lilla orken jag hade och klev upp iallafall!
Efter skolan blir det träning som vanligt med bea bus:) Hoppas vi är piggare idag än
var vi va igår! Gårdagen var dock inte o leka med varken i skolan, gymmet eller hemma!

Skön träning idag!

Idag var det en lagom träning i lagom takt, körde även lite intervaller för första
gången som var grymt jobbigt, men förbrännde 255st kalorier, på ungefär 12minuter
vilket är grymt bra :) Sen efter träningen blev det hem, bea följde med mig hem:D
Sen blev massa tjejsnack på tjejsnack, :) Och nu har hon åkt hem, eller för ungefär 40
minuter sen.. Och mina föräldrar har också åkt här ifrån vilket betyder att jag är
själv hemma i huset vilket jag verkligen avskyr, så bea & adam kommer troligtvis snart
hoppas jag på iallafall.. Men nu ska jag in i duschen en sväng, hejhoppsan!

Äääääntligen slut på denna skoldag!

Äääntligen säger jag bara, fy helvete vilken tråkig dag detta har vart! Alla har
vart dryga och hela dumma i huvudet idag känns det som.. Vissa personer iallafall men
jag nämner inga namn.. Nu blir det iallafall att ta tåget in till Örebro och möta upp bea bus,
sen ska vi träna as som vi gjorde igår, vilket var grymt skönt:) Bloggar mera i eftermiddag/
kväll:) Tjeeeenixen snyggingar :)

Update!

Jahaopp lite update från igår då, efter skolan blev det hårdträning med bea,
och vi började denna gång med gympasset sedan kondiotionspasset till sist, och
fyfan vad slut man var efteråt, tränade bort ca 600stycken kalorier igår, grymt nöjd:)
Sen efter det blev det bussen hem och ställa sig i en skön dusch, den var verkligen
efterlängtad!! Sen skulle jag ju som sagt "vila" men det slutade med att jag somnade
och sov i ungefär två timmar kanske?! Sen så ringde jens mig och fråga om
vi skulle laga käk och glo på någon bra film:D

Så det blev att göra sig iordning och sen åka hem till hans päron, och han lagade grymt
god mat, det blev fläskfilé, potatisklyftor, tzatsikisås och gröna böror med champingjoner
och massa annat gott:) Kommer lägga upp bilder på det ikväll när jag kommer hem:)
Riktigt gott vare iallafall, något ni måste testa.. Värsta sommarmaten var det!

Och nu sitter jag äntligen i skolan, eller jag kom hit runt halv tio, Jens körde hit mig, snällt va?!
Och den här gången var jag bara 15minuter tidig, bra va;) haha!! Och den här skoldagen
började inte bra må jag säga.. Några i klassen som jag gör ett grupparbete med i engelskan
kom och ville prata med mig. Dom klagar och gnäller över att jag inte gör mina arbeten fast dom
är klara, och sen blir dom sura för att jag inte gör deras arbeten?! Plus att dom gnäller att jag
har sagt att jag inte vill prata mycket på redovisningen vi ska ha senare, och det är för att jag
är så himla svag för engelska. Och det har jag förklarat klart och tydligt för alla i klassen men
 dom två verkar ha lite svårt att förstå?;) Och det gäller inte bara i engelskan utan
överhuvudtaget när man pratar inför folk, det gör mig så jävla nervöst.. Och jag vet att ni som
jag skrivit om nu läser min blogg! Så då kanske ni kan förstå mig också!

beeeeeeeea!

Haha sitter och samtalar med bea i telefonen nu, och slutar snart faktiskt:)
hehe mitt tåg in till henne går 12,44 hehe:D Då blire trännaaaaa som ett jävla as!
Skriver mera sen ikväll :) Tjaaarå!

Nuuu äre dax för käääk!

Ääääääntligen är engelskan slut, nu blire att gå o äta i matsalen sen slutar
jag, wiiiei:) Sköönt blev en riktigt kort dag idag:) bloggar senare efter träningen!
Tjeeeenixen snyggingar!

hatar när folk är dryga & otacksamma!

Hatar verkligen när folk är dyrga och otacksamma, nu bara för att jag
är klar, så ska jag få göra andras arbeten också?:S Ehm nej tack jag klarar mig nog!
Menmen engelskan nu och snart slutar jag skönt, denna dag i skolan har vart fruktansvärt
alla är dryga och trötta, sjukt tråkigt att va i skolan snart.. Men slutar efter engelskan
eller rättare sagt är ledig  från engelskan.. Så då blire in till stan fixa lite grejs, sen dra och
träna asss på gymmet.. 1 timmas gympass och 45minuters konditions pass :) Se om bea
hänger med på det också :) Hoppas det iallafall, för vi vill ju inte stå i vassen i sommaren
och skämmas, HAHA :)

Angelica lyssnar inte :@

Sitter nu i skolan och tänkte därför blogga lite innan jag börjar:) Men om vad vet
jag inte.. Kan säga att jag börjar bli väldigt irriterad som sitter och spelar Jay Smith
fast jag säger till henne att koppla in hörlurar.. Hon bryr sig inte ett förbaskade skit:/
Kan någon jävel säga till henne?! Efter skolan blire in och träffa bea och då ska vi träna
assss eftersom vi inte tränat någonting i helgen! Pumpa pumpaaaaa!!

Jag har grymt tråkigt!

Jag måste bara säga att jag har haft grymt tråkigt sen jag kom hem ifrån dopet!
Har vart ute på en långpromenad med Diesel och Ajax, men vad ska man göra nu då?!
Finns det någon som har lika tråkigt som mig som vill hitta på något? Maila mig på
[email protected] Tänkte även lägga upp lite bilder jag nyss tog på mina blommor..
 Tjeeeeenixen! :)





Alices dop i Lännes!

Jahaopp har precis kommit hem ifrån Alice dop i Lännes idag:) Det va kul att få
träffa nästan hela släkten igen.. Blir inte ofta man är samlad hela släkten. Men det
som va mest tråkigaste var väl inne i kyrkan, höll på och spy på prästen, han pratade
så lååååångsamt.. här kommer det lite bilder från dopet på släktingar!











Vad ska man skriva här då?!

Grymt bra start hitills idag har det vart, vaknade upp hos gullungen Matilda med diesel,
jessica, angelica och matilda såklart :) Sen blev det att äta en jätte god frukost matildas
föräldrar hade fixat åt oss, tacktack var jätte gott:) Sen blev det hemgång! Har även hunnit
med och vart inne hos Håkan och Lena en sväng på Kalas eftersom håkan fyller 23år
imorgon den 6 febuari. :) Skriv grattis till han på facebook ;) haha!!

Och en sak till, diesel va aldrig med oss in till håkan och lena pga att lena är pälsallergiker
och han kunde hålla sig i 2,5timma utan att göra någonting inne, jag är så stolt över min
lilla kille:) Just nu ligger han o sover som en stock, vilket jag också ska göra en sväng nu;)
Skriver senare, puss & kram / Ida

Blev en bra tjejkväll iallafall:)

Jahaopp nu är klockan snart tolv och har precis bäddat alla sängar hemma hos matilda:)
Har ätit massa gott ikväll eftersom vi hade en så kallad tjejkväll, så nu blir det att träna
massvis och massa shakes bara! Och förresten idag så drog jag och Matilda till Örebro efter
skolan och fikade lite, solade även också:) På stans bästa solarium, det ligger på drottninggatan
för er som vill börja sola och vara bruna till sommaren:)  Och så kom vi fram o börja prata om Albin,
 och det börja med att jag börja gråta, saknar han massivs! Vill vara med han nu nu nu.. Menmen nu ska
jag vara lite social med brudarna här:) Ses imorgon, chaaaio !
Här kommer lite bilder från skolan och hemma hos Matilda nu ikväll!









Snart slutar vi för dagen =)

Då har man precis ätit lunch i skolan, gottigott! Nu har vi bara engelska kvar sen slutar
vi då ska jag in till stan o fika och eventuellt sola solaruim med Matilda :) Nu innan
Engelskan börjar ska jag springa iväg o hämta kameran och stativet :) Skriver sen,
puss & kram

HAHA !! Sjuka ni är..

God morgon snyggisar;) Sovit gott inatt? det har iallafall jag gjort, somnade runt
tio tiden igår:) och vaknade halv sex imorse av att diesel hade stängt dörren till mitt
rum så jag öppnade den.. Tror ni inte på fan att han hoppar på ytterdörren och
springer ut?! Jo visst gör han det så jag fick springa efter naken och utan skor på isen,
fy helvete vad kallt det va och fy fan vad arg jag blev på han! Så har min morgon vart!

Och nu sitter jag i skolan och väntar mest på att klockan ska bli runt nio för då ska jag iväg
och hämta min kamera och stativ, wiie, ska bli grymt skönt med lite nytt :) Sen så läste jag
att det va någon som kommenterade att jag inte äter dieten längre? Och att den
personen känner mig väl.. Haha då säger jag så här, jag äter visst min diet fortfarande, men
jag har börjat stoppain en riktigt måltid plus 4st shakes/dag nu.. Och om du nu känner mig
 väl som du kommenteratvarför vågar du då inte skriva ut vem du är?! Hmm vågar du inte stå
för vad du säger?! Börja stå för vad du säger om du nu "känner" mig!

Jag är suuuuuuuper nöjd :)

Jag är super nöjd med mina byxor som jag hämtat ut nu äntligen.. Blev dock fel
färg, hade beställt ljusbrun men blev typ mörkbrun/grön men jag är grymt nöjd
iallafall och dom satt skitbra:)



Nu äre daaax =)

Nu är Jimmy här och jag är klar faktiskt, blev klar innan han kom, inte alltid man är
klar innan folket kommer;) haha.. Menmen nu ska vi dra och hämta ut mina
efterlängtade byxoooor:) Kommer in sen och visar bild på dom!

Kommer ni ihåg byxorna jag beställde?!

Vet ni jag beställde ju ett par chinos liknande byxor för två veckor sen ungefär,
och nu ska jag äntligen hämta ut dom, wiiie:) Så nu ska jag hoppa in i duschen sen
kommer Jimmy hit och ev tar en kaffe sen ska vi åka och hämta ut mina älsklingar!
Lägger upp bild sen;) Puss & Kram

Jag vill åka och träna, buhuu:(

Ja herregud säger jag bara igår tränade jag i ungfär 45minuter och efter det kände
jag att jag klarar inte av mera, det började snurra i huvudet osv.. Och sen när jag skulle
till bussen och kom precis ut från gymmet så svartna det till några sekunder, och jag
"vaknade" upp på huk. Inte bra alls, mådde verkligen inte bra igår:( Men idag mår jag dock
mycket bättre men får fortfarande inte träna.. Funderar på att träna imorgon igen men
vi får se hur jag mår då.. :( Hatar att vara sjuuuuuk! Bläääääää..

Känns som att våren är på ingång!

Nu känns det verkligen som att våren är på väg, vill verkligen att all snö ska
försvinna och att det inte ska komma någon mer. Vill ha sommar nu nu nu, eftersom
jag har börjat köpt in sommarkläder, hihi:) Tog några bilder idag när jag gick hem
ifrån bussen:)





Fördjupningsarbetet är snart klart!

Jahaopp har precis haft så kallat "dagordning" här i skolan, och det togs upp
massa spännande grejor, eller?! Menmen tänkte bara berätta att jag är snart med
mitt fördjupningsarbete i Samhällskunskap A som handlar om sexuella läggningar!
Och vet ni en till grej? :) JAG SLUTAR OM 20MINUTER wiiiehooo:) Då blir det äntligen
att åka hem o vila, blir dock ingen träning idag, pga att jag mådde inte alls bra igår
yr osv..

I mina tankar just nu..

Allt blev fel, Jag förstod det!
Du lämnade allt och gick, Du brydde dig inte ett skit. du sa inte ens hej då!
Jag vet inte vad som händer, har klättrat högt. Fan har blod på mina händer och mitt inre det
skriker, det skriker av rädsla! har tappat hoppet långt bort

Men du lämande mig här när jag var knäsvag och kär.


Är redan i skolan, suuck!

Ohh fy satan vad skönt jag sov inatt säger jag bara, sov ni lika gott?(A) Men det var
kämpigt att gå upp imorse, och vet ni vad? Jag har fått min MENS nu:( buhuu har verkligen
jätte ont i magen, men men det är bara att kämpa, träna extra mycket under denna vecka!
Och nu sitter jag äntligen i skolan, börjar dock om en timma men ska väl snart börja
plugga är det tänkt iallafalll :) Hörs sen snyggisar, chingeling  =)

Blev inga bra bilder :(

Jahaopp nu har man precis duschat och jag använde så klart Intuition SENSITIVE CARE
och den var grymt bra, mina ben är alldeles leeeeena:) Grymt skönt är det, så den
rekomenderar jag verkligen, så gå in på www.efi.se och beställ ett provpaket och testa
ni betalar ENDAST fakturan på 29:-

Yttligare ett till företag som sponsrar mig;)

Jahaopp fick hem ett paket idag och ett brev om att www.efi.se ville sponsra mig
med rakhyvlar, och det är inte bara rakhyvlar, utan rakhyvel och tvål i en och samma!
Så nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och testa den om den är bra, gör ett inlägg
efter duschen och berättar om den va bra eller ej.. Men gå gärna in på www.efi.se och
kolla in deras profukt! Produkten heter Intuition SENSITIVE CARE



wiiiiiehooo vad jag är bäst!!

Jag säger bara fy fan vad jag är bäst, gnällde i förra inlägget om att mitt internet inte
funkade längre, men vet ni vad? ;) Eftersom jag är så jävla fucking bäst så fixade jag
det, haha bra va?;) Så nu kan jag blogga igen på hel tid:) Wiiie:) Jag är såå glad över
mig själv, haha!!

 Menmen efter skolan idag blev det träna lite snabbt, körde bara en kort
konditions träning sen åkte jag hem, och fullt hus av släktingar var det, och vänner till
mamma eftersom hon fyller år idag, skriv gärna grattis till henne på facebook;) haha!
Så hela kvällen har jag haft fullt upp med dom och nu har dom äntligen åkt hem, sköönt är
det iallafall så nu blir det duscha yttligare en gång till är ju helt slut..

Motion ger kondition :D

Har precit hafr teroi på idrotten och det handlade om hur man förbättrar sin kondition,
vilket är grymt bra för mig eftersom jag håller på och gör det nu innan jag börjar träna
fotboll igen:) Stort tack till markus för undervisningen! Nu har jag bara tema kvar sen blir
det in till gymmet och köra 1,5 timmas konditions träning:) läängtar!! Sen blir det 45minuters
gympass:) Sen hem till mammsen eftersom hon fyller år idag:) Grattis till henne!

Inget internet hemma :(

Jag har sån himla otur ibland, först gick min mobiltelefon sönder och igår kväll
gick mitt mobila internet sönder:O Hur fan mycket otur ska man ha egentligen?!:S
Så nu ska jag prata lite om gårdagen, först blev det skola, sen in till stan och möta
upp bea bus som nu har sagt upp sig från sitt jobb, knäppis hon är;) Menmen!! Sen drog
vi och gymmade i ungefär 1,5 timma.. Sen drog vi upp på stan, åt på la baguette, sen
fixade lite ärenden osv.. Sen blev det ner till gymmet igen och dansa Afro-dance men
det var verkligen ingenting för mig, har ingen takkänsla i sånna danser.. Håller mig till
gym,konditionsträning och bugg! :) Sen efter det blev det hem sen somnade jag nästan
på en gång:) Det var det som hände igår!!

Jahaopp idag blir det skolan till två tiden ungefär, sen in och träna på en gång med bea
bus. Idag är det tänkt att vi skulle köra Zumba men eftersom min älskade mamma fyller
år idag så kommer det släktingar och vänner till oss, så får tyvärr hoppa det idag!
Uppdaterar mer senare, hejdå snyggingar :)

Förfrågning om sponsring!



Wiiiehoo äntligen har jag fått in förfrågningar om jag vill bli sponsrade för olika
företag, här är ett företag jag kommer bli sponsrad för, dom säljer onepice och
små sköna filtar med armar så man slipper hålla i filten hela tiden.. Grtymt bra=)
Företaget heter www.bigbaby.no det är ett norskt företag:) Mycket billig sida!!

God morgon god mooorgon vilken härlig dag!

Herregud sitter redan i skolan, har eget arbete fram tills kvart i tio sen börjar
teman om det säger någonting för er;) haha!! Så nu har jag faktiskt tagit fram mitt
mellanmål och det är nötter, UTAN massa salt o skit! Nyttiga nötter:) + ett äpple!!



Och snart är det tänkt att jag ska beställa lite mer kläder som jag inte beställde hem
igår, pga trötthet, men nu är jag pigg igeeen:) Lägger upp senare om vad jag har beställt
hem för någonting:) Puss på rumpan & ha en bra dag..