Senaste Inlägg

Jag har ingen ork när jag är sjuk..!

God morgon!
Jag kan ju börja med att berätta att jag har åkit på en jävla stor förskylning igen :( Alltid jag som blir sjuk.. Kan inte någon komma hit så ja kan smitta den :D Så mina bakterier försvinner :D Men den turen har man inte.. Tänkte bara berätta att snart är det fredag och då brummar jag och *** upp till Sala :D Wiiie längtar massvis! Och så hoppas jag på det bästa också :)

Det får inte vara sant :(

För en månad sen gick Markus Andersson bort i tågolycka och nu Richard Blomquvist, detta får verkligen inte vara sant :( Du får inte vara borta.. Jag saknar dig så himla mycket, vi hade så kul tillsammans.. När jag hörde dig skratta, när jag kände din närhet så var jag lycklig! Men nu att du är borta jag kan inte förstå det :/  Kom tillbaka Richard <3

Yes, my name is Ida Carlsson ;)





Yes, I want it..

God morgon mina tuttiduvor :) Idag är jag ledig ifrån praktiken/jobbet vilket är skönt, blev nästan som en liten lång helg fast jag var i skolan igår ;) Imorse när jag vakna så titta jag ut genom fönstret och det snöar igen, men som tur är verkar det inte lägga sig.. Så är det sol imorgon så är snön borta vilket jag verkligen hoppas :) För nu vill jag ha sol och värme vilket jag vet att ja inte är ensam med o vill ha !!

Men men lite uppdatering ifrån igår då, åkte ner till garaget till Henrik, Simon, Gelo och Macke.. Trevligt trevligt var det, fick även lyssna på hur dom diskuterade hit o dit om hur dom ska "bygga ut en bar" där tills den 16:e april.. För ni har väl inte missat det?! Den 16:e april ska Speed Trap´s Cruisers ha sin vårfest och på scen spelar The go getters och det är såklart 18 års gräns där.. Leg kontroll vid insläpp! Grindarna öppnas klockan 22.00, för er som inte hittar så är det Industrivägen 8, Odensbacken.. Bara slå upp på www.eniro.se
Missa inte, det kommer bli galet! 

Dåliga tjejveckan har börjat!

Idag har min dag gått super i skolan fast det är första dagen på den dåliga tjejveckan som vi tjejer får en gång i måndaden ;) Menmen nu har jag iallafall köpt tamponger, MINI och en efterlängtad hårspray, har vart utan det ett bra tag nu, :/  Men nu är vi tillbaka!

95inlägg kvar tills jag har bloggat 1000 inlägg!

Jajjemen det stämmer, jag har bloggat i 1år och 5månader och har hitills bloggat 905 st inlägg, och det kommer komma in mycket mycket mer, speciellt nu i sommar :) För då blir det ju fint väder, raggarbilar utställning och boooys =) Kan det bli så mycket bättre än att brumma iväg med en raggarbil?! :) NEJ DET KAN DE INTE :D

Utställning i Sollentuna =)

Igår som sagt så åkte jag & tobbe upp med Diesel på utställning i Sollentuna, Diesel var jätte duktig han skötte sig jättebra =) Dock drog han väldigt mycket eftersom han blev väldigt uppspeld av o höra alla hundar skälla o morra så högt ochh mycket.. Menmen nästa gång går det bättre på fronten.. Och själva utställningen gick super bra för att vara första gången han blev BIM-valp med HP alltså han kom på andra plats :) Jag är super nöjd han va jätte duktig! =) Och han fick bra omdömen av dommarna med inga negativa saker :)

Min efterlängtade bebis!

Nu har äntligen min efterlängtade mobiltelefon kommit, plus mitt nya abonemang :) Det blev då en Iphone 4 har suttit och pillat på den i över tre timmar:D haha snacka om att fördriva tiden, så jag hann inte blogga när jag kom hem :/ Men nu passar jag på iallafall :) Och idag har dagen vart grymt bra, började jobba klockan sju, hade möte näst intill hela förmiddagen, fick då reda av mentor/rektor att jag kommer ligga på VG nivån i alla ämnen till sommaren:D Snacka om att jag är bäst ;)

 haha.. Sen så slutade jag vid halv tre tiden ungefär då blev det av att hämta min underbara prinsessa som nu ligger o snarkar som en stock i min säng :) Är ganska trött jag med faktiskt om jag ska va ärlig, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon, vid sju tiden ungefär eftersom jag o tobbe ska åka till Sollentuna med Diesel som ska ställas ut:) Hoppas han går till finalen för han är ju en stilig liten kille !! Medans jag o Diesel är på utställningen ska Tobbe passa på att träna sålänge, för han är inte så intresserad om hundar, haha han är snäll som ställer upp o kör för jag har ju inge körkort :D

Härligt morgonväder :)

God morgon mina snyggingar, sovit gott?! DET HAR JAG:D muuuums vad skönt det va.. Nu har jag precis druckit upp min protien shake och nu ska jag ta o bege mig till dagiset för jobb 7-14,30 :) Sen efter det blir det att hämta min underbara prinsessa som ska sova hos mig inatt, mysigt va? :) Uppdaterar mer runt 15,00 Puss o kjaaaam!

Min kvällsmat :)

Såhär ser en av mina alla nytta middagar/luncher ut:) Detta är då ett exempel, kryddad fläskfilé med isbergssallad och gurka:) Inga kalorier :D Muuuuums!

Mina älsklingar har kommit :)

Nu har mina älsklingar äntligen kommit, alltså mina kilklackar.. Dom kom igår, och när jag tar upp dom ur kartongen ser jag att det va ett hål i mockan på ena skon, så det va bara lägga ner dom i kartongen igen och skicka tillbaka dom.. Suck vad trött jag blir på sånt dära... :/  Menmen hann ta lite bilder på dom iallafall :)



Hot or not?!

Mina kilklackar är redo att hämtas ut:)

Har fått mail om att jag får hämta ut mina skor jag beställde från www.have2have.se både billigt och bra :) Så imorgon efter min praktik ska jag hämta ut mina nya älsklingar :)

Eller hur är dom lika?! :)

A good day =)

Ojoj idag var jag ledig, torts det så gick jag upp hyffsat tidigt klockan var runt nio :) Så då vare bara att smälla i sig frukost, blev två st kokta ägg.. Sen att göra sig iordning för en bra dag på stan med Sofia och Novis :) Och dagen har vart jätte bra, mycket skratt :) Och nu är jag äntligen hemma, fick gå hem från bussen i det svarta mörkret, vilket inte GILLAS.. Hatar att gå i mörker, och nu är jag ensam hemma också.. Vilket är ännu värre!

Sitter och väntar på bussen in till stan, ...

mms_img60132 (MMS)

Sitter och väntar på bussen in till stan, ska leka med Sofia och nova ;-)

Beställt kilklackar =)

Nu har jag haft så tråkigt så jag passade på att beställa hem ett par svarta kilklackar, grymt snygga är dom:)



Diesel & får går inte ihop..

Grannen har ju köpt sig tre stycken får, och varje gång man går förbi dom fåren med Diesel börjar han alltid skälla och morra.. Haha han tycker verkligen inte om får, stackarn.. Rädd kanske?!

Filmklipp på Diesel & Sally







God morgon eller god middag?!

God morgon era snyggisar! Nu är det kanske inte morgon men mitt första inlägg idag iallafall.. Lite uppdate då, igår kväll åkte jag hem till calle balle sov kvar där över natten, mys! Var skönt att vara nästan på hemmaplan istället för att vara ute o fara!! Sen idag så har jag & Diesel haft besök av Maria och hennes sambo med deras hund Sally.. Så diesel och hon fick leka av sig lite.. Både jag o maria blev jätte glada över att det gick så bra mellan dom:) SÅ vi ska träffas fler gånger ;) Så nu ligger Diesel och snarkar som en tok, han är helt slut, haha.. Och nu sitter jag och väntar på mat blir fläskfilé och grönsaker :) Sen är det tänkt att jag o Diesel ska ta bussen in till Emelie och vovvarna, som vi skulle gjort igår men vilket inte blev av.. Så vi tar det idag också:)

15,4 grader varmt ute :)

Herregud vilken toppskön dag det har vart idag, soooov länge idag till tolv tiden typ vaknade upp av att Tias väckte mig av sina sms;) Blev att gå upp o klä på sig för en långpromenad med Diesel :) Och nu är klockan liksom snart FEM... Och det är lördag vad ska man göra idag :O Någon som har några förslag?! Maila dom på [email protected]

Ingen begravning idag!

Kände två timmar innan begravningen skulle vara alltså klockan tolv att jag inte vågade, eller rättare sagt jag skulle bryta ihop, jag hatar verkligen begravningar, spelar ingen roll om jag kände personen lite eller mycket men när det väl kommer till sånt är jag så himla överkänslig! Men jag tror säkert att det var en jätte fin begravning, och jag hoppas du får det jätte bra där uppe Markus, du får rocka med alla andra änglar! Saknar dig vännen..

Istället så var jag med sofia på stan, hittade lite kläder åt henne, riktiga fynd var det:D haha!! Och nu ska jag in till stan är det tänkt, blir snart upphämtad av ****** :D sen blir det väl glo film eller någonting skulle jag tro!
Finns på mobilen i ca 1vecka till sen är det bye bye till detta nummer :D

Bokat spådam på måndag..!

Precis vad rubliken säger jag har precis bokat in en tid på måndag eftermiddag för att bli spåd. Det ska bli spännande eftersom jag aldrig har gjort det förr! Och hon kommer då ta reda på när jag får ett fast förhållande, när jag får barn om jag nu får det osv :) Ska bli super kul, nästan så man längtar lite!



God morgon latmaskar;)

God morgon på er era latmaskar;) Antar att ni sover nu, men jag är iallafall nu påväg till jobbet.. Jag börjar klockan sex idag, jag öppnar dagiset med P**.. Vilket ska bli "kul" eftersom jag aldrig öppnat förut. Menmen idag ska jag bara jobba fram till klockan elva sen hem och göra mig iordning inför begravningen för Markus som är klockan 14.00 i Stora mellösas kyrka. Och vet ni vad, DET SNÖAR FÖR FULLT UTE :(

6 veckor kvar..

Nu är det bara 6 veckor kvar på dagiset sen är man tillbaka till skolbänken igen, vilket suger så jäääävla mycket:) Menmen idag så hade vi en liten "utflykt" vi gick till den lilla svampen i odensbacken.. Och fy vad jag stor trivs på dagiset, kollegorna och ungarna är helt underbara! Och i eftermiddags spenderades nästan hela tiden till och spela barn yatzy haha;) Och jag förlora mot ungarna :(





Veckans hiss / diss



Börjar komma längre och längre upp på listan hos bloglovin och blogkeen. Vilket glädjer mig väldiígt mycket:) För varje ny besökare blir jag glad, ;) SÅ läs läs läs :D



Idag har jag valt att det blir diss för förstoring av läppar, botox med andra ord.. Det är verkligen inte snyggt, man ser ju ut som en anka med så stora läppar.. Så därför ger jag det diss!!




 

"sidan har copyright"

Haha vilket skämt, hade din så kallad blogg hade det så hade det varken gått tagit bilder från din blogg, vilket inte är äkta bilder just nu lägger upp;) Tråkigt sån dära, men folk gör väl allt för att lika "kissie" och speciellt du!! Menmen orka lägga ner energi på dig, nej skulle inte tro det lite kul att du orkar hålla på bara;) Nu ska jag ta och göra lite vettiga grejor, som att PLUGGA vilket jag inte gjorde igår, dumma mig :(

Svar..

"Henrik min vän, alla flickor älskar dig det rår du inte för. Borde kanske akta mig för det är de jag hör, svor jag skulle aldrig falla för din chaarm. Ändå går vi här ikväll arm i arm. Henrik min vän, du vill inte binda dig du har väl dina skäl och att du inte älskar mig vet jag så väl. Svor jag skulle spela tuff vara lite kaaall sen så fick du kyssa mig iallafall. Henrik min vän, säg vad ska det bli jag älskar dig men jag undrar om det någonsin kan bli vi. Henrik min vän säg hur ska det gå, ser ju ingen framtid ut i dina ögon blåå. Det här är något stort för mig Henrik min vän ♥

Vad hände med Albin?"

          IP: 90.230.21 8.65 

Sv. Haha det där är en text som eva eastwood har gjort.. Det ända jag har ändrat i texten är att byta ut "Jhonny" till "Henrik" istället.  Henrik och jag har känt varandra sen jag va liten, jag har "växt" upp med han. Han är som en familjemedlem typ.. Och det där är bara på skoj! Albin och jag har ingen kontakt knappt längre :( Pga massa bråk som han o jag hade förut.. Men han kommer alltid finnas i mitt hjärta, för jag älskar han fortfarande och kommer alltid göra det..

Tele2 är idioter ibland!

Kul jul, tele2 ringde mig för en halv timma sen och berätta att det har vart strul med leveranserna av ihponerna. Så det kommer dröja yttligare 1-2 veckor innan ja får min iphone 4 och mitt nya abonemang :/ Vilket innebär att då kommer jag ha nytt nr.. sköönt!

Plugga istället för träning

Precis som rubliken lyder, idag blir det massa plugg istället för att träna.. För jag kan verkligen inte göra båda sakerna på samma dag, för alltid när jag kommer hem från träningen är ja helt slut o vill bara sova.. Somnar typ tio halv elva nu på vardagarna:/  Sjukt men sant.. Så nu tänkte jag plugga lite Barn och fritids grejor :)  Någgon som vill hjälpa till som är duktig?! Maila mig på [email protected]



Just nu..



Det hära inlägget är som sagt ett tidinställt inlägg.. Just nu ligger jag säkert i stängen och sover;)
Förmodligen är jag inne i skönhetssömnen nu.. Klockan åtta imorgon bitti är jag på dagiset till klockan halv fyra:)

Bestääääällt ifrån H&M :)

Kolla här vad jag klickade hem förut;) Vad tycker ni?! :) Man får lite sommarkänslor!!







Home sweet home!

Nu har jag äntligen kommit hem, eller jag har vart hemma i snart en timma:D så har precis ätit och duschat:) Idag blev det 30minuter stepmaskin, 15minuter löpband och sedan 30minuter styrka:D Kändes bra och idag var sofia med.. Så nu sitter jag äntligen hemma och latar mig framför tvn och datorn, helt själv är jag också :( Menmen på tvn visas det iallafall "kniven mot strupen" alexander i det programmet är så himlaaa snygg :)

Skön dag =)

Vilken skön dag det har vart idag, var vindstilla imorse när jag cyklade till dagiset :) Vilket var grymt skönt jag behövde inte heller stressa, eller jo lite.. Glöme plånboken (suck).. Utöver det har det gått bra, nu är jag i skolan iallafall för att min handledare är på samtal med dom andra elevernas handledare :) Det ska hålla på till fyra, hmm två timmar vad ska jag göra tills dess tro?! Menmen jag kommer på något!

Efter det blir det in till stan och träna, blir 45minuter på stepmaskin idag, hoppas sofia testar den också mer än fem minuter iallafall, haha!! Sen blir det nog 1h på styrka :)  Skööööönt med lite träning, börjar faktiskt se lite resultat vilket är jätte kul och se..

1,5 h på stepmaskin!

Herregud har precis kommit hem och ätit, så snart ska jag hoppa in i duschen är det tänkt:) Idag körde jag 1,5h stepmaskin och fy helvete vad jobbigt det var, men första halvtimman hade jag ju sällskap av Sashli, roligt:) Fick även reda på att vi ska springa vårruset den 12maj, :D SKa bli grymt kul faktiskt, hoppas att vi får ihop till 60 tjejer/kvinnor från gymmet bara:) Efter stepen blev det lite körningar på olika strykemaskiner :) Skööönt var det!! Bra träning idag, dock utan sofia :(  Men jag är nöjd.. Förbrände totalt 600kalorier idag!!

Nya märkes solglasögon =)

Nu har jag äntligen beställt lite nya solgalsögon, för en gång skull i ett speciellt märke;) Haha blev D&G, Ray-Ban och Gucci =) Här har vi dom!!  Nej nu ska jag ta och sticka iväg till bussen så jag inte missar den, men vi hörs senare ikväll när jag kommer hem, pusspuss..





Uppdatera min blogg i sökfältet!!

Fått mail och kommentarer om att min nya design inte är upplagd vilket den är.. Men det ni då gör är att uppdatera min blogg i sökfältet på eran internetsida så ska ni få upp min nya design :)

Idag har jag då vart i skolan, kändes som år och dar fast det va en vecka sen bara, menmen fint väder har vi fått idag också, grymt skööönt:) Snart blir det att dra och träna, ska bli skönt.. Har inte tränat på hela helgen (lör-sön) haha.. Och idag följer Sofia med o tränar:D Ska bli kul.. Fick även veta idag att hon ska köpa en Iphone 4 som jag har köpt istället för min Xperia, haha ;) Tror hon blev lite avis:D

Min nya header =)

Som ni ser så har min nya header kommit upp på bloggen, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag är nöjd iallafall.. Tack så mycket till Elin som har gjort min design =) Vad tycker ni om den?!

Goood morgon :)

God morgon era snyggisar! herregud säger jag bara mitt alarm ringde imorse halv sju, rusade upp och klädda på mig för jag trodde det va måndag och då skulle min buss ha gått 6,40 skrek o härjade på pappa.. Sen säger pappa men Ida det är söndag nu inte måndag.. Och fy satan va arg jag blev på mig själv då:O Menmen ibland tar man fel.. Idag blir det iallafall att ev åka in till Sofia & Novis och busa lite, diesel följer troligtvis med:) Och någon gång under dagen kommer min blogg vara "nerlagd" pga designfixning :) Spännande o se hur den ser ut sen:D

Exempel på min nyttiga middag..!


Så här kan min nyttiga vardagsmat se ut, en god sallad som innehåller 20 kalorier,
köttbit som innehåller ca 25 kalorier, och såsen som inne håller runt 20-25 kaloerier :)
Detta skulle jag kunna leva på hela dagarna, grymt gott vart det :)

ÄNTLIGEN

God morgon på er snyggingar;) Nu hoppas jag att min blogg äntligen fungerar som den ska. Har iallafall typ nyss vaknat, så nu blir det en morgon prommis med Diesel, han har verkligen blivit stor han väger redan 36kg!! Men men efter det blir det att göra sig iordning och sedan invänta mina föräldrar att dom ska komma hit, för det är lite papper om mitt abonemang som skulle fyllas i =)

Och äntligen säger jag bara, på onsdag har jag äntligen min iPhone 4, så som jjag har väntat, men fick veta varför igår, och det va för att vi glömt att skicka in papprena om att förnya mitt abonemang, haha smarta vi är va;) Men på onsdag är den min:D Och då ska Sofia få köpa min Xperia så som hon har tjatat, haha ;)

Förlåt förlåt förlåt

Fan förlåt förlåt förlåt säger jag bara.. Jag som sällan kollar min mail kollade den nyss och jaghade fått ett mail för ca 4dagar sen att min blogg är "nerlagd" pga vissa grejor.. Så under dom här fyra dagarna så har inga av mina inlägg kommit upp som jag skrivt:( Suck, vad trött jag blir ibland..  Menmen lite nytt då, så har jag faktiskt flyttat till stan till en 2a väldigt centralt, säger inte var ;) Dom närmaste vet!! Det är väl typ det som hänt, så imorgon ska jag ut till ikea förhoppningsvis o handla lite smågrejor som fattas :)

Jahopp nu är det måndag och jag är redan i skolan, fick nyss reda på att jag inte har någon trafikantkunskap idag, och efter det har dom andra i min klass matte men inte jag eftersom jag redan är klar med den kursen.. Så fan fan fan säger jag, jag kunde ha haft en skön sovmorgon istället :( SUCK!! Menmen så kan livet vara ibland, men iaf efter skolan blir det hem till Sofia och hämta henne sen drar vi och tränar aset idag igen, hurtiga vi har blivit va? :)

Flytta aldrig till Göteborg!!

I lördags blev det som en inplusgrej så jag och T***** drog till Göteborg, men först åkte vi till Bollebygd, drog ett träningspass med en grym kille som heter Rickard, grymt stark är väldigt imponerad.. Och gymet var grymt bra också :) sen efter det blev det att göra sig iordning och åka in till Göteborg och äta på Texas long horn, det var grymt gott så det rekomenderar jag verkligen:) Sen blev vi guidade av rickard som inte hade en aning om hur man körde, mycket skratt var det :) Sen bar vi av hemmåt till örebro igen :) Jag hade grymt kul iallafall det är huvudsaken..  Kan iallafall säga att på resan ner mot bollebygd/göteborg så planerade vi att åka till Spanien i juni när ja slutat skolan, ska bli skönt :)

Och idag har jag typ inte gjort så mycket, har städat T***** lägenhet, eller han hjälpte faktiskt till, gick grymt bra sen så blev det att köpa mat, blev kött + sallad :) Vart grymt gott:) Och nu är jag äntligen hemma..

På väg mot Göteborg..!

Ojdå blev lite hastigt, men nu sitter jag iallalfall påväg till Göteborg =) Skönt med en liten roadtrip ibland:) Blir att åka dit och testa ett gym där, sedan äta lite god mat på någon rastaurang skulle jag tro, sen blir det hemgång:)

God morgon snyggisar :) ..!

Måste säga att det var en grymt härlig fredag kväll igår, först började det med träning med Sofia & katta blev lite zumba grymt roligt och kul är det, det tränar verkligen hela kroppen, peeeeeeerfect! Sen blev det hem till Sofia och duscha, hon bjöd på en grogg vilket min mage inte tyckte om, eftersom ja typ har slutat druckit nu eftersom jag vill ta tag i träningen vilket jag har gjort nu:) Grymt stolt över mig själv är jag,..

Sedan kom T***** och hämtade upp mig på norr med finbilen, Sen blev det hem till honom och glo på lite filmer, super mysigt var det, skönt att ta det lugnt en fredag kväll :) sedan ringde mitt andra hjärta, sofia och va lite lagom rund om fötterna och ville ha skjuss, och självklart körde vi henne, för tjejer ska absolut inte gå ensamma;)  Sedan efter det så blev det hem o lägga sig och jag slocknade på en gång :D Skööönt var det!!

Och nu är jag verkligen pigg, efter att få sova ut lite inatt iallafall ;) haha.. Och nu är jag som sagt hemma, home sweet home, eller?! Nu sitter jag bara o väntar på att sofia och tommy ska vakna så jag o diesel kan pallra oss ner till bussen och åka in till dom o mysa lite :) Uppdaterar mera senare, hejsvejs snyggisar..

Ledig idag med =) ..!

God morgon mina tuttiduvor :) Idag känns det som det kommer bli en härlig dag idag med :) Först blir det upp på stan och glo lite med sofia och novis, sen drar jag o sofia vidare till gymmet och ev kör styrka 1h innan Zumban:) Och idag är det avancerad zumba, ska bli grymt kul;) Sen efter det ska jag med T***** hem och det blir ev film och soffhäng som gäller skulle jag tro;) vad ska ni göra idag då?! :)

Paket från gymgrossisten..!







Bästa dagen på länge..!

Jag säger bara oj oj oj detta var den bästa dagen på grymt länge, började med att jag åkte in till sofia och novis.. vi drog till marieberg och där bestämde vi oss för att även förlänga våra naglar, och fy satan vad snyggt det blev, är väldigt nöjd.. Köpte även en fin ring (jag som sällan använder ringar) och sedan ett par solgalsögon som är förstora :D  Sen efter marieberg blev det dra till gymmet en sväng och prata lite protien med Tobbe :) Tack så mycket för tips och rådet jag fick :) Efter det blev det även att träna 1h stryka idag och höjdpunkten va att de sashli i 80-tals kläder:D grymt sexig va hon, dock fick jag ingen bild på henne :( Buhuuu .. Så min dag har vart grymt bra känner jag, mycket skratt vilket jag verkligen behövde kände jag..





Minns ni företaget Efi?!

Minns ni företaget Efi som började sponsra mig för några veckor sedan? Dom har iallafall skickat ut ännu mera rakblad ink. tvål. Vill ni ha lena och fina ben och inga stubb så rekomenderar jag Efi för dom har grymt bra rakhyvlar speciellt dom med tvål runt om :) www.efi.se Kolla gärna in deras hemsida!!

Muums fillibabbaaa :)

Min frukost idag, ser gott ut va, innehåller dock 200kcal :(

Wiiiiehoo ledig idag och imorgon:)

Ja som rubliken lyder så blev jag ledig både idag och imorgon:) Grymt skönt så nu ska jag ta och göra mig iordning sen cykla ner till posten och hämta ut mitt paket från gymgrossisten. Har ju beställs whey-100, mjukisar och en shaker :) Hoppas jag blir nöjd men det tror jag att jag ska bli. Sen ska jag åka upp på stan och träffa Sofia och lilla novis :) Vi ska eventuellt åka till marieberg, måste köpa nya solglasögon eftersom en viss person snodde dom på min födelsedag, moget va? Nej inte det minsta.. Sen blir det nog lite annat smått och gått som kommer med hem också:) Och avslutningen på dagen blir 1h styrka + 80-tals dans, haha sashli ska ju klä sig i 80-tals kläder vilket jag måste se :)

Kommer ha en dålig uppdatering på dagarna tills v. 17

Ohh my gud vad kul jag har haft idag, en toppen dag med ungarna med massa skrik och även skratt.. Det är alltså som vanligt med andra ord:) Med bra kollegor går dagarna grymt fort:) slutade tre idag så åkte in direkt efter till Sofia och lilla novis. Sen drog jag och sofia vidare till gymmet för att sofia skulle få göra sin mätning :) Allting gick kanon bra! Idag blev det 45minuters stryka + 1 timmas Zamba, idag var det första gången jag och även sofia körde zumba. Och fy helvete vad kul vi hade, mycket skratt var det och helvete vad vi skakade rumpa;) haha grymt sexigt! Och jag kan säga så här att både jag och sofia kommer ha en grym träningsverk imorgon!

Och ang min rublik så är det för att jag jobbar på dagarna från 8-16 varje dag (mån-fre) och efter jobbet drar ju jag direkt till träningen och är inte hemma för ens runt tio varje vardag. Och det blir då jag slänger in några inlägg innan jag somnar. Så därför kommer det inte bli lika många inlägg som jag brukar skriva annars.. Men detta kommer bara hålla på tills v.17 sen är jag tillbaka till skolan igen. Och då kommer alla inlägg rullas in som vanligt igen:) Bra va??:)

Tillbaka på ruta ett..!

Sen jag har börjat tränat med Sofia så har jag gått tillbaka till ruta ett, har raderat allt gammalt skit som hindrat mig för att göra saker och ting.. Men nu är det ändring, jag tränar nu regelbundet och äter sunt och har en grymt bra tränarkompis Sofia ;) Och idag gick det jätte bra, fick även lärning av tobias om hur en vibratormaskin fungerar;) haha:) Det var verkligen jobbigt kan man säga..