Senaste Inlägg

Evelina Walfridsson!

Snart ska jag åka och hämta gummsan vid bussen för hon ska sova här inatt, och imorron blir shooooooppa:)



                                    

snart är det dax!

Den 13/1 börjar jag igång med dansen igen:) för kul, kommer nu gå avancerad bugg, det kommer bli grymt kul, och efter det blir det nog tävling:)
Och den 11/1 drar teckenspråkskursen igång igen, kul:) För er som vill lära er så har ni alfabetet här under;P

Uppdatering!

Har inte suttit vid datorn på ett himla bra tag, men men.. Julafton var iallafall bra, nästan hela släkten kom och vi åt massa god mat och sedan blev det ju dags för tomten:) väldigt trevligt. Fick massvis av kläder och presentkort på olika affärer, och saker till lägenheten som jag ev får före nyår :)

Och idag blev det av till min käraste moster och äta lite god mat och tala lite och byta julklappar, fick då ett presentkort på gina tricot på 800:- tack så jätte mycket:) SÅ imorron blir det Marieberg med Evelina och ev Emma och Matilda:) nu blir det shopping brudar.. Det var allt för mig,
Ha det !

Uppesittarkväll!!

Idag köpte mamma o pappa en bingolott till mig för att jag skulle vara med o spela på uppesittar kvällen:P haha var nära flera gånger på att vinna och till slut vann jag 1000:- yeeeeah:) Ibland har man tur och ibland inte:)
Och nu efter bingolotto så gör jag inte ett skit sitter bara och väntar på att det ska bli julafton så ja får öppna alla fina julklappar jag ser under julgranen :)
Och ännu en gång, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR allihoppa..


   

En dag kvar bara!!

Nu har man äntligen fått upp våran julgrann coh till och med hunnit och pyntat den:P och mor min har stått och lagat julmat och julskinka, MUMS:) Här kommer tre bilder på både granen och julskinkan:) bara en dag kvar nu sen kommer släkt o vänner kul jul :) GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR folket !!

                        

                        

Stoffe Johansson!

Du är samtliga färger på livets palett och när något känns fel kan du vända de rätt, du kan texten och sången i alla min musik och för mig är du helt enkelt speciell och unik. Ja du har blivit min vän å jag vet var du står de är du som finns kvar när de andra går, jag önskar dig enbart lycka i livet och ber dig att inte ta allting för givet men en sak är säkert de lovar jag dig att alltid ska du vara viktig för mig!

Stoffe Johansosn äntligen har jag hittat både dig och ditt mobil nummer, så som jag har letat efter det i två hela år. Du anar inte hur himla mycket alltså, men nu har jag kämpat och har verkligen fått tag i det! Du är den bästa vännen som någonsin finns :)  Jag älskar dig vännen



Snuttisar!!

Igår så var man med Evelina och Emma på marieberg, det var skojiit:) handla klart dom sista julklapparna, sköönt nu är allting klart:) Och idag har det typ bara vart en slappdag, mys med emma och evelina framför tvn med godis, mums:) Fast färgade håret lite brunare idag också:) blev bra.. Tur att ni två babes står ut att vara med mig;) haah.. Och jag har bestämmt att jag måste ha fler hål i öronen:) På en bild här ser ni hur det ser ut nu:) Och idag är det bara två dagar kvar till julafton, I loove it<3  God Jul & Gott Nytt År allihoppa:) 
Ha det !!


                              

                               

                              

Barnvakt idag=)

Är barnvakt idag åt min bästaste skitunge minna:) Hon är föööör go:) här kommer det bilder när vi va ute med Ajax på promenad och vår snygga snögubbe:)

                      

                      

                      

                     

Dagens låtar=)

Minna har varit här hela dagen och det är grymt kul att vara barnvakt åt henne:) Och hon älskar youtube och så bestämmde hon att detta är dagens låtar, hon älskar dom:)

http://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM 

http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=-YXFdu8AhNc&feature=channel

Nyårslöfte!

Jag har som nyårlöfte att äta nyttigt och gå ner i vikt, alltså börja träna:) Och det kommer nog gå skitbra, för min datakunskapslärare stöttar mig till 100% och det är skitbra, så det är bara och vänta och hoppas!! yeeeah :)

Love

Kärlek är inte att se på varandra, Det är två personer som ser åt samma håll.

.. jag ser det snöar (:

wiiiiiiiehoo  jag ser det snöar (:  det har snöat hela natten och jag är på jätte bra humör för det:) nu känns det att det börjar bli vinter, entligen:D plus att det snart är julafton bara 8 hela dagar kvar :)

satan!!

Fandå då är man hemma ännu en gång till innan jullovet för att man har grymt ont i magen:O jäälva skit säger jag, missar skit mycket:/ menmen nu blir det att julstäda lite så lilla mamma blir glad =)

Från svarthårig till brunhårig!!

Jahaopp såg nu när jag tog några kort att min färg svart har blivit brun!!! inte bra inte!! Evelina du får ta och färga mitt hår någon dag till veckan sen blir det att beställa tid hos frissan!! :)

                     

skolan

Hejsan hopp!! =)

Idag är det måndag och skolan gick perfekt:) ganska kort dag idag, slutade ett sedan blev det gymma en timma med iza, nu ska vi bli starka eller vad sägeru ;) hah:) sedan blev det bussen till Odensbacken och gå på lucia firandet dom hade på Minnas dagis idag:) minna var en pepparkaka:) grymt söt:)

Ha det bäst!

                  


                 

julmys(:

Jahopp idag vaknade man av att mamma ropade att vi skulle ja julmys idag:) det ska bli trevligt:)
Äta god mat och ta fram allt man ska ha framme till julen och lyssna på julmusik:) det kallar jag julstämning..
Och imorgon är det skola, och efter skolan iza? då kör vi igång med träningen;)

mendå://

Nu har jag blivit så här dålig på att blogga varje dag nu igen, men nu ska jag förklara varför. Det är för att jag har mycket plugg och göra, sen efter plugg måste jag hinna med att träna också + jobba:O Menmen..
Och jag har ännu inte fått tillbaka min kamera av Evelina än som jag sa att jag skulle lägga upp bilder ifrån Ullareds resan:) Tänkte berätta om  går dagen,
Först bar det av till skolan och kolla på lite lucia, mycket trevligt.. Sedan blev det av hemmåt och göra sig iordning för fest med Emma och Evelina i stan. Drog på fest men den sög + att folket skulle till en annan fest. Så slutade med att jag och Emma träffade Jonas uppe på stan väldigt trevligt;) hah.. Sen var klockan halv två och det bar av hem, skönt att lägga sig i sängen somnade på stört!

Ha de bäst!

friiiisk!!

Jaaa äntligen det är tisdag idag och jag börjar känna mig jävligt bra nu. Blir nog att åka till skolan och lämna in dom förbaskade BF-uppgifterna innan Anna och Vera blir galna. Uppgifterna gick jätte bra att göra:)
Ska snart gå ut med min lilla Ajax på en promenad de ska bli skönt, sen en dusch och sedan blir käka god mat som ja inte käkat sen i fredags:) Hör av er om ni har tråkigt (mp,

Gekås Ullared med Evelina!

Var med Evelina till Ullared i lördags och vi hade grymt kul. Det var nog inget för oss haha, vi hittade inte så himla mycket, men kul hade vi iallafall i rulltrappan, eller vad säger du evelina? :) Dit redan gick perfekt vi sov hela vägen nästan men sen när det bar av hemmåt så kräktes jag 4-5gånger. Jag trodde det bara var för att jag var åksjuk men nejnej det var det ju inte. Jag spydde sen hela helgen så jag åkte på magsjuka:/ MEnmen tack för en underbar fredag/lördag evelina:) Bilder kommer snart;P

mensveeeeerk!!

Fy satan vad jag hatar att ha mens:/  Önska att man kunde ta bort den och aldrig mer se den mer!!
Menmen bara två dagar kvar av praktiken nu och det känns iallafall skitbra för på fredag natt åker man ju till Gekås Ullared:) ohh vad kul ja ska ha:)