Senaste Inlägg

Webbdesign i skolan! =)

Sitter i skolan och jag har nu valt Webbdesign som iv-val :) Så snart kan jag fixa min egna design:) Istället för att be Elin :) hihi

Är han inte gullig? :))

Var med G igår efter jag slutade skolan, han hämtade mig på stationen,.. Snällt va? sen när vi väl kom hem så gav han mig en present, det va en pippitröja en sån ja velat haft, är han inte gullig?
Menmen skriver mer när ja är hemma för jag är hos bea nu och hennes dator är typ halvt sönder så går knappt o skriva, men bilden här nere är den tröjan ja fick :)) Puss!!

Störst på skolan..!

Gött idag var det ju som sagt min första skoldag som åk 3a :) Kändes rätt bra att vara störst på skolan, haha dagen gick snabbt, började med upprop i aulan vi fick även glass sen som frukost, sen blev det utdelning av scheman,busskort osv:) Sen efter lunch körde vi igång med dom vanliga lektionerna som bestod av matte B och naturkunskap A och vi fick så klart med oss läxor hem men vill ni veta en hemlis?;) Jag har redan gjort dom!! Wiie jag känner mig verkligen som en pluggis, jag har aldrig gjort en ända läxa förut som jag fått hem, men nu har det vänt, jag måste ge gärnet det sista året och inge mer skolning!! Så nu är det skärpning.. :) Jag är stolt över mig!

Nyss hemkommen från dejt med G!

Vilken dag detta har varit, klev upp klockan sex imorse för att hänga med bea till hennes skola (lernia) som ligger ute i Lillån typ, och ja vilka nötter till lärare säger jag bara:) Sen blev det stan en sväng med bea bus innan det blev hemgång:) Och på eftermiddagen har jag bara vilat o vilat typ, för ikväll har jag varit på dejt.. Tro det eller ej men jag har faktiskt det, det gick super:) Och flera gånger med samma person ska det bli:) Jag hade jätte kul ikväll, och jag fick också en röd ros av han, gulligt va? :)


Har så himla mycket att berätta..!

Ojoj nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade för er, pga att det kan vara för att det har kommit/försvunnit en boyfriend, massa visningar av lägenheter, galna fotosessions :) Och mycket mycket mer! Men kommer troligtvis inte kunna berätta allting jag har gjort, men kan ju börja med att säga att jag träffade en kille som verkligen gjorde susen! Han va helt underbar och allting värsta dröm killen:) Men i slut ändan visade det sig att han inte va en bra killen ja trodde utan en idiot, som bara drar sig ifrån mig o ljuger! menmen slut pratat om det :)

Sen undrar ni säkert vad det är för slags visningar av lägenheter ja vart på och var någonstans! Just nu har jag bara vart på 3st och dom har legat i Stockholms innerstad:) Grymt fina, men har sån beslutångest med tanke på att jag har 1år kvar o plugga här i Hallsberg! Så nu på tisdag börjar jag ju skolan igen och efter det på eftermiddagen ska jag på en visning av en stor tvåa i centrala hallsberg, vilket vore perfekt:) 1minut till skolan!!

Sen har jag även träffat min nya egna fotograf Stefan från Norrköping, han är grymt duktig, det har både blivit vanliga naturliga bilder och det har även gått lite hett till;) Bilder kommer komma upp inom den kommande veckan! Nyfikna? ;) Så det här har jag pysslat med lite under dom dagarna/veckorna! :)

Vill du kunna mobilblogga som mig?

Fått många mail om hur jag lyckas slänga in några inlägg när jag är ute och gör ärenden utan min dator, jo mobiltelefonen såklart;) 

Mobilblogga med iphone
Besök app store och sök efter wordpress. Följer du länken hamnar du rätt direkt.Ladda ner appen som är gratis och installera den. Sedan väljer du att lägga till din blogg. Du får då tre alternativ där du ska besvara om du ska lägga till en ny blogg osv…där ska du välja det tredje alternativet som antingen heter wordpress.org blogg eller Self Hosted blog. Sedan fyller du bara i dina uppgifter till din blogg som du har på din blogg. KLART!!!


Skulle du ha problem med att ladda upp bilder så är det för att du inte aktiverat XML-RPC i din blogg som du hittar under inställningar och under lilla fliken ”skriva”. Vet du inte hur du ska göra så maila besök supportsidan och skicka supporten ett mail!


Mobilblogga med Android
Besök Android Market Ladda ner appen som är gratis och välj Wordpress.org blogg eller Self Hosted Blog. Fyll i dina uppgifter till din blogg. KLART!!!