Senaste Inlägg

sommarcider + färska jordgubbar=mums!

Idag har jag tvättat och städat, gjorde det imorse.. Och nu har jag nydligen kommit hem från stan, har gått på stan sen klockan två med bea:) Jag var tvungen att köpa mig ett par nya solglasögon pga att mina andra har försvunnit på något vis?!:S  knäppt men så äre! Sen köpte jag mig även en ring som jag nu inte alls gillar! menmen! Nu sitter jag iallafall på våran halv färdiga altanen och dricker sommarcider4,5% plus färska jordgubbar:) Mums säger jag nu är det sommar! :) Snart blir det att packa och göra sig iordning för troligtvis åker jag upp till Stockholm ikväll:) Men bara kanske ingenting är säkert för det kan bli sent, men vi får se;) I hope soo :)

En annorlunda midsommar!

I år blev det en helt annan midsommar jämnfört mot hur det var förra året.. Förra året söp jag så jag nästan stupa både fredag och lördagen i Brevens bruk typ 5mil utanför Örebro i skogen.. Vilket jag skulle gjort i år med iallafall lördagen men eftersom jag va i Enköping hos ****** så stannade jag kvar där tills idag (söndag).. Så jag har vart där nu i fyra dagar och det har vart helt underbart :) I torsdag blev det storhandla på maxi när jag kom fram till Enköping, sen blev det hem till ******s föräldrar för att grilla, blev även ganska många glas vin:) hihi så torsdag blev det en slappisdag vilket var skönt:) Sen fredagen var vi i garaget näst intill hela dagen, lördagen med för den delen hjälpte även ****** med att ta bort färgen på alla lister på bilen eftersom färgen hade släppt på en del ställen:) Senare på kvällen när vi äntligen va klara med allt så blev det köping på bilträff allting gick perfekt tills vi ska åka hem till Enköping igen, och det kommer jag inte gå in på vad som hände, jag blev nervös orolig och rädd!! Men nu är det löst:)
Och idag har det vart en slappdag plus att jag har nu åkt hem till Örebro igen vilket suger:( Jag vill tillbaka till Enköping! Så har min helg sett ut, lite annorlunda midsommar va?! Haha hur såg eran midsommarhelg ut?! :)


Jag har verkligen ingen ork till att blogga... Har dock inte vart hemma på dom senaste 4dagarna, kan vara därför;)

Uppdatering vad som hänt under helgen

Kan börja med att jag har vart grymt upptagen i helgen plus att min dator har fuckt upp sig så den har vart inne hos grannen för en återställning osv så DÄRFÖR har jag inte kunnat bloggat :) Men nu är min dator hemma igen och den funkar som den ska:) Så nu ska ni få höra vad som hände i helgen;)
Fredag; Verkligen en slappdag hela dagen eftersom det var grymt tråkigt väder hela dagen förutom på kvällen då jag åkte till Bea som flyttat till hålan Östansjö.. Drog även hem ganska tidigt därifrån!
Lördag; Åkte tidigt ner till Mantorp, för er som inte vet vad som hände på mantorp denna helg så var det Gatebil, alltså bankörning med bilar :) Och där nere träffade man väldigt många som man kände igen, madde, sandra, mattias, tobias och massa fler:) vi hade jätte kul där nere.. Men Drog hem runt fyra tiden på eftermiddagen helt slut efter den dagen då jag typ bara ätit eller snarare bara druckit 3st monster energi burkar :) haha! Men en guld dag var det där nere! Sen när jag kom hem var det mys med Melker och Maja som var här :)
Söndag; Och idag har det bara bestått av soffhäng med Melker och Maja framför massa olika barnfilmer, chips och dipp:) Haha det var mys, saknades bara den bästa då:( Och nu har Melker och Maja åkt hem så nu sitter jag här med Diesel i våran ensamhet och har grymt tråkigt!

Nu har ni en liten "uppdatering" om vad som hänt i helgen, det kommer även upp lite bilder på det nu :) Dock inte alla för dom finns på min facebook, så lägg till mig där om ni vill se dom eller bara tjöta lite :D


Vill du ha en större blogg?!


Lite enkla tips. Sen är det viktigt att man inte skriver för långa texter som är helt ointressanta. Ha mycket bilder! En del går bara in på bloggar och tittar på bilder, då kan det vara bra :)

Jag älskar verkligen sommaren!




Dagen börjar med..

TRÄNING! Japp precis så var min morgon, Diesel kom in runt sex tiden imorse och väckte mig för att han ville ut.. Så det var bara att häva sig upp o klä på sig:) Drog på träningskläderna och så sprang vi ca 5km imorse;) Sen körde vi lite olika kommandon när vi kom tillbaka hem :) Det gick bra han börjar även förstå ganska mycket nu vilket jag blir jätte glad över att se:) Här är lite bilder;







Tryck F5 för att uppdatera min blogg!

       

Inkommen efter en lång promenad!

Nu har jag och Diesel äntligen kommit in efter 1h 15minuters promenad i värmen, det var verkligen skönt kan jag medela:) Nu blir det hoppa in i duschen och sen fixa sig lite :) hihi! Här är några bilder jag tog med min iphone 4 ;)




God morgon sötnosar :)

God morgon era socker toppar :) Hoppas ni har sovit gott inatt, det har jag fast såklart känns det tomt i stora sängen från i helgen :(  Men det gick iallafall! Idag på schemat står det 1timmas promenad nu med Diesel, sen fixa o trixa:) Sen in till stan boka klipp tid och även ögonbrynsfärg :) men JUST nu sitter jag och smaskar på en god pigilin :) hihi..

1000st inlägg =)

Halloj alla snyggisar! Nu var det länge sen jag skrev någonting här men jag har verkligen haft fullt upp varje dag.. Kan berätta lite vad som hände i helgen:) Fredag blev det hjälpa bea med flyttpackningen, sen på lördag blev det sol och bad med mina små prinsessor minna och alice :) Sen på eftermiddagen vid 5tiden tog jag tåget upp till Stockholm och träffade ****** har vart där tills idag, och vi har haft det super mysigt:) Badat i pool och så vidare:) Det har som sagt vart helt underbara dagar uppe i Stockholm, jag verkligen stortrivs där!

Men som sagt nu är jag tillbaka i Örebro igen och det suger, tycker inte om örebro för fem öre.. Hatart, vill tillbaka till Stockholm nu :(  Menmen, idag blir det städning och tvättning och träna Diesel och sen blir det lugnt:) Är helt slut efter denna helg :) helt slut på ett bra sätt ;)  vad har ni gjort i helgen?!

Blixtrar och dunder!

Shit säger jag bara, hela dagen igår var det kvavt och äckligt och ja höll på att avlida.. Och inte bara det på kvällen runt åtta tiden börja det blåsa, spöregna, åska och blixtra på en och samma gång och jag är verkligen livrädd för åska och blixtrar:( Och det var inte några små blixtrar heller! Hoppas verkligen inte det blir lika dant idag för det är lika kvavt idag med :/  Gillar ni när det åskar och blixtrar?!

Min prinsessa

gillar crasy frog

SOLBRÄND.SE :(

Jag säger bara oj oj vilket väder vi hade i fredags och igår:) Har vart ute och badat både fredags/lördags:) Dock har jag blivit väldigt solbränd fast jag smörjt in mig med solfaktor :( Buuhu att va solbränd är inte det skönaste:( Denna helg har bara bestått av sol, bad och öl med roligt umgänge :) Det GILLAS verkligen.. Idag ska jag o bea även till Hampetorp och bada, fast idag är det dock lite kallare, eller typ 6grader mindre typ, haha:) !!

I fredags fick vi även i min lill kille i vattnet igen, han verkligen älskar och badar, han får aldrig nog så man får dra upp honom i vattnet.. Han är som ett barn som vägrar åka hem:) haha söt är han!

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Gymmet väntar!

Tänkte dra och träna nu, men vi hörs sen snygginar! Puss!

God morgon onsdag!

God morgon bloggen!
Tänkte börja med att berätta att jag är klar med skolan nu, skönt som satan:) Det ända jag ska göra är att åka dit nästa torsdag och hämta ut mina betyg, så man kan säga nu att jag har sommarlooooov:) Så skönt är det! Men tror nii jag fick sovmorgon för det?! Nej verkligen inte min hund kommer o väcker mig halv nio på morgonen och vill ut, så var bara att klä på sig o knalla ut :)

Och nu sitter jag med min frukost, och det blev kesella 1% och hallon. Mums är det den perfekta frukosten för folk som inte orkar göra något avancerat :) Så nu blir det fix och trix sen in till stan och glo ;) Träffa bea bus ev!