Senaste Inlägg

Känns som söndag fast det är måndag!

Ledig idag så idag känns det verkligen som en sån här bakissöndag, även fast jag inte druckit på hela helgen:D haha!! Bra gjort av mig va?! Så idag blire myspys med Diesel:) här får ni en "söndagsbild"

Newbody är bra skit !..

Har ju sålt klädmärket Newbody i skolan nu ett par veckor, och jag var ju själv tvungen att köpa lite saker till mig.. Och idag fick vi sakerna, jag är grymt nöjd med det jag beställde för allting satt i sin ordning ;) Köpte linnen, trosor, strumpor, tränings set, och sportbh :)

Körskolan idag :)

Var i skolan HELA dagen idag, det har jag inte vart på lännge.. Känner mig faktiskt lite stolt.. Har även hunnit med att vart på körskolan idag och imorgon ska vi boka in dom kommande två veckorna :) Så snart hoppas jag att jag har det förbaskade körkortet ;) Senare ikväll har jag bara tagit det lugnt, förvånades av att Henrik kom förbi helt otippat, men det va kul att se att han också kunde höra av sig vilket han typ aldrig har gjjort så länge jag kännt karln!

Good morning bitches!

Halloj alla godingar:)
Sitter och tråkar på min tråka webblektion i skolan, som tur är går vi bara måndag-tisdag varje vecka fram tills vecka 50:) Gött resten av dagarna äre praktik som gäller:) Håll i gång! Menmen slutar denna lektion/för dagen om tio minuter, då blir det att möta upp bea bus och åka in till stan o glo:) Hörs sen! Ha en bra dag, PUSS

Ska "kända" bloggare ha förtur på klubbar?!

Ja det är ju frågan! Men det tycker verkligen inte jag.. Dom är lika dana som alla andra människor och ska också få rätta sig efter relger! Jag kan ta ett exempel, Paulina Danielsson från sthlm va på frimis igår fast hon inte ens fyllt 18år? Och det är 20 där på lördagar.. Jag tycker det är fel att släppa in folk som är under åldersgränsen bara för att dom råkar ha en blogg som har lite mer läsare än andras.. Jag tycker det är fel, har man satt en gräns ska dom hålla det!
Vad tycker ni, har jag rätt/fel?!

Förrgår och gårdagens shopping :)

Nu är jag äntligen hemma efter första praktikdagen i en förskoleklass:) Ungarna älskar mig redan, och inte bara de lärarna med, det är väl posetivt? haha eller?;) Men men nu var det inte det jag skulle gagga om i detta inlägg utan visa er vad jag handlade i förrgår och igår:)

Förrgår;
Gårdagens shopping;
Det saknas ett par gardiner och lite småsaker!

Gooood morgon hetnosar;)

img_2948 (MMS)

Gooood morgon hetnosar;) Idag är det tisdag, en grymt ruskig höstdag måste jag få säga:( det blåser strom utanför fönstret! Men jag pallrade mig upp för det;) I know jag är bäst! Sitter på Centralstationen i Örebro och väntar på tåget till skolan och äter min nyttiga frukost:) ha en bra dag! PUSS