Senaste Inlägg

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, Hurra hurra hurraaa

Som rubliken säger, idag är det äntligen min födelsedag och idag blir jag myndig :) Kan säga det känns inte så stor skillnad från igår då jag inte va myndig, haha! :) Dagen har börjat bra, fick frukost och presenter på sängen, och såklart skulle min bebis vara med mitt i allt :) Fick en royal klocka tror ni jag är glad?:) Suuuper nöjd! Idag blir det städa o fixa innan allt folk kommer ikväll:) ha de gött! Puss


Jag kommer gå lång inom..

Har precis haft 3timmars webbdesign lektion, och nu har jag äntligen kommit ifatt alla andra i min grupp:) Och inte bara det allt jag gjort va mycket väl godkänt:) Känner mig stolt och bäst! Min lärare sa även att fortsätter jag som jag gör nu kommer jag få ett mycket bra betyg.. Hur kul är inte det och höra då?:) Så under den tiden jag har den här lektionen så kommer min blogg att ändras lite efter varje lektion:)

Back to school =)

Jahapp nu är man tillbaka till skolan igen, suck! Men denna vecka blir en kort vecka eftersom vi är lediga tors-fre vilket jag verkligen gillar eftersom det är min dag på torsdag :) Wiiiehooo då blire utgång, men vet dock inte om de blir örebro eller stockholm kanske:) Sånt som märks men det lutar nog mot Örebro med Natahlie :)

Idag har jag bara en lektion och det är webbdesign som håller på till klockan 10,45 lång lektion tyvärr för jag har nyss börjat den:/ Men som tur är får vi en paus på 30minuter också:) Snäll lärare va?! Men under tiden vi har webbdesign händer det ofta att jag beställer lite kläder eftersom vi har egna datorer;) Perfekt! haha..

Lowrider är coolt!

Ända sen jag började umgås med klubben USO in Sweden så har jag börjat gilla mera o mera det dom gör, alltså sätter på hydraliksystem på sina jänkare och sedan tävlar om vem som hoppar högst! Och ja det är grymt coolt, så när jag har körkort är det sånt som gäller;) (om inte tidigare)