Senaste Inlägg

AJAJAJ!!

Igår kväll: Duschade och mumsade lite grann med min shake och lite nötter:) Och jag kollade samtidigt på paradise hotel, det är verkligen skit bra:)  Och jaaa RAMI åkte ut, han är ju helt blåst att han inte fatta att dom ville ha ut honom, hahahah:) Sen blev det sova!

Idag: Gick upp runt 6 tiden och kokade två ägg och 6-7dl vatten & ingefära. Mummsig frukost faktiskt:) Sen när klockan stod på sju var det att gå till bussen för då var de dags för skola. Gick bra idag i skolan, fööör snabbt..
Och hade mötet med min mentor,rektor och mina föräldrar om att dom tyckte jag hade varit borta mycket, men hade bara vart borta 3DAGAR haha:) Och så sa dom också att har VG i dom flesta ämnena :) det var kul att höra för de visste jag inte ens själv;P Efterskolan åkte vi ut till marieberg och handla nya skor till mig(A) Tack mamma o pappa.. Sedan handla vi lite på willys. Och de va nyttiga grejor för det mesta grönsaker.. Jag tycker man får handla hela tiden nu när man ska ha nyttiga saker hela tiden.  Ne nu ska jag kolla på American pie ;P  Sen sova, hörs imorron               mina nya stövlar/skor *stolt*


Ha det !

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback