Senaste Inlägg

PUSS

img_4016 (MMS)

PUSS

igår va jag inne till ungd...

img_6431 (MMS)

igår va jag inne till ungdomsmottagningen knuffen i Örebro och tog ut min p-stav så nu istället äter jag p-piller, mycket bättre:) men så här ser mitt sår ut efter kärringen grävt i armen:( ont!!

Åååh äntligen ligger jag i...

img_0630 (MMS)

Åååh äntligen ligger jag i min stora dubbelsäng och ska somna till johan Falk på TV4:) Imorgon blir det träning, äntligen!! God natt bitches, Pusss!

Sitter ute på våran halvfärdiga altan och ...

img_1705 (MMS)

Sitter ute på våran halvfärdiga altan och äter vattenmelon i solen:) nu är det sommar:) Pusss/ Ida

Fika stunden va helt ok!

Hello bitches=)  Har precis kommit hem från en liten fikastund med Johan, var grymt trevligt vi pratade massa minnen osv som vi ska ta och uppleva igen.. Massa planer är inplanerade vilket ska bli kul:) När man tänker tillbaka vill man va yngre igen:) hihi.. Menmen detta kommer bli göööör kul!! Menmen nog pratat om det nu ska jag iallafall försöka plugga lite i körkortsboken och sedan försöka laga något lätt! Hörs sen bitches, Puss!

vad skönt det kommer bli n...

img_1151 (MMS)

vad skönt det kommer bli nu, äntligen hemma från stan då jag vart på möte och även hämtat ut mina nya p-piller:) då jag ska ta ur min p-stav på måndag:) så det är så skönt, nu känner jag mig mer fri! Men sen när jag väl kom hem så såg jag ett hål i väskan och plånboken är borta, så nu är det bara o spärra alla kort och fixa nya:/ suck! Nu blir det åka o fika med Johan!! Pusss!!

Me just now!

herregud sitter med bea hemma hos mig med Bea bus, idag är det fredag och det suger verkligen.. Tråkigt väder är det också ute, så här får ni en bild på hur jag ser ut nu, helt trött och sliten blir att sova snart!


Packning inför..

God morgon bitches!!  Vaknade av att Frida ringde och berättade att hon o hennes kille hade löst alla sina problem o bla bla bla.. Sen blev det långpromenad i värmen med Diesel, är lite emot att gå långa promenader med honom när det är såhär varmt men det behövdes verkligen!! Och sen när jag kom hem insåg jag att jag måste verkligen börja packa inför helgen eftersom jag ska till Västerås på POWER BIG MEET.. För er som inte vet vad det är så är det Världens största bilträff, och det är då inte alla bilar utan bara gamla jänk osv :) Men återigen tillbaka till packningen så såg jag att allting låg näst intill i tvättkrogen så fick tvätta allt och nu håller dom på o torka, men hur ska jag få plats med allt i min lilla resväska?! Hmmm..

Och inte bara det är ett problem utan NI tror/undrar säkert varför jag sitter och skriver här nu när jag sa i tidigare inlägg att denna blogg ska bort pga av massa olika skäl.. Men då kom min kompis Alexandra med ett tips, "varför stänger du bara inte av bloggen en viss tid och sen öppnar den igen när du orkar?!" men då tänkte jag att nej det vill jag inte utan att jag skickar in några inlägg när jag har tid o lust! Så tro inte att jag kommer sitta varje dag, timma, sekund och uppdatera! Och absolut inte i helgen då jag inte kommer ha någon tillgång till datorn alls..

DENNA SKA BORT!

Orkar inte med detta skit längre, inom kort kommer denna blogg tas bort!

God morgon bitches!

Tro det eller ej men jag var vaken samtidigt som tuppen imorse även fast jag somnade vid typ tre tiden inatt:/  Vaknade vid sex tiden gick ut med diesel på en lång promenad va inne vid åtta:) Blev lite frulle sen fix och trix, och nu har jag nyss kommit hem från stan :) Va tvungen att gå till banken och fixa lite papper, plus att jag va på ett möta med min "bankman" eller vad man ska kalla att hon är;P Sen blev det in till gina lite snabbt och jag hittade denna skönthet, grymt skön är den! Resten av dagen lyder av lydnadsträning med diesel sen bara slapp skulle jag tippa på:) Även kanske lite alkohol och grillning här ikväll?! Vad tycker ni?? :)